Eko-Okna otwierają nowy zakład w Jaworznie?
Eko-Okna otwierają nowy zakład w Jaworznie?
W zakładce Praca w Oknonet rekrutacja na całego może ktoś zna szczegóły?
Re: Eko-Okna otwierają nowy zakład w Jaworznie?
Tak tez słyszałem ze mają zwiekszyc moce do 6000 tys jednostek doba , oby tylko nie zaczeli robic dziadostwa jak dobr..... i drut narazie nie jest zle z jakoscią ale jak sie zrobią jedni z nawiekszych kto wie co sie bedzie działo czesc
Pomimo iż zakład w Kornicy ma dopiero niespełna 4 lata, brakuje miejsca na dalszy rozwój. Zastanawia Mnie dlaczego wybór padł na Jaworzno, skomplikuje to logistykę produktami nietypowymi
Pan Mateusz Kłosek zaskakiwał wielokrotnie branżę swoimi decyzjami (choćby wspomnijmy przesiadkę na aluplasta w jeden dzień, czy zwolniene przedstawicieli), ku zmartwieniu wrogów ma uciesze współpracujących decyzje te wychodziły dobrze dla firmy.
Jego decyzja,jego pieniądze,jego sukces - czego życzę
Jego decyzja,jego pieniądze,jego sukces - czego życzę
Mam pytanie czy się orientujecie gdzie ma powstać zakład w Jaworznie i od kiedy ma ruszyć produkcja ?
Aktualnie temat jest już nieaktualnypawlotop pisze:Mam pytanie czy się orientujecie gdzie ma powstać zakład w Jaworznie i od kiedy ma ruszyć produkcja ?
dlaczego nieaktualny ?
Z tego co słyszałem w firmie to inwestycja stanęła pod znakiem zapytania ze względu na brak pozwoleń na modernizację a nowy park maszyn trafi do Kornicy.
Przepraszam Panowie, ale wiadomo może coś nowego w sprawie zakładu? Czy to pewne, że jednak nie powstanie czy mają tylko przejściowe problemy i jest nadzieja?
Jak już wcześniej pisałem nowa hala produkcyjna powstanie obok istniejącego zakładu, planowane uruchomienie zakładu to IX 2013.
W Jaworznie nie otrzymaliśmy zgody na modernzaicację i rozbudowę istniejącego obiektu, więc Pan Kłosek postanowił się wycofać z tej inwestycji, widocznie Jaworzno ma dość innych inwestorów
W Jaworznie nie otrzymaliśmy zgody na modernzaicację i rozbudowę istniejącego obiektu, więc Pan Kłosek postanowił się wycofać z tej inwestycji, widocznie Jaworzno ma dość innych inwestorów