odcinki maja byc ponoc emitowane na pocztku grudnia
AMBERLINE
AMBERLINE
odnosnie tej firmy doszła mnie z potwierdzonych zródeł plotka ze beda oficialnie wymieniali okna w serialu mjak miłość
ciekawe ze veka wybrała własnie ta firme a nie oknoplast (bo ponoc veka kierowała tym kto zrobi okna do tego domku)
Re: AMBERLINE
Sądzę, że raczej to jednak nie Veka wybierała (jeżeli to w ogólnie nie jakaś śmieszna plota), bo po za Oknoplastem, są jeszcze inni bardziej liczący się od Ambeline "Vekowcy" czyli np Vetrex czy nawet Dako.
zobaczymy okaze sie w grudniu
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Czyli Drutex, ktory ostatnio tez pokazal sie dwa razy w jakims serialu zainspirowal rynek?:)
Pewnie zainspirował,chociaż nie bardzo wiem dlaczego mowa o firmie Vetrex,z moich doświadczeń wynika że z serwisem w tej firmie będzie raczej problem.Oni nie chcą serwisować,ani nawet pomóc w znalezieniu innych serwisantów.Więc ekipa może mieć wesoło.
Człowieku idź już sobie lepiej z tego forum, jesteś ponoć klientem indywidualnym któremu Drutex, podkreślam Drutex montował okna (de fakto oni tylko produkują okna) z podwóją pianką hehe, jeszcze nie słyszałem o takim patencie na wygłuszanie, a siadasz na faktycznie konkretnego producenta nie wiadomo czemu. Skąd masz takie info ? podziel się ? może rozmawiasz z innymi znajomymi, którzy akurat wymianiali okna n/t serwisów i oferty prodduktowej innych okniarzy. Normalnie okno hobby. Po zamontowaniu okien regularnie odwiedzam fora okienne i się udzielam. Chyba zacznę udzielać się na forach sanitarnych po tym jak mi założyli instalację hydrauliczną...colsztok pisze:My mamy od nich oka,mieszkamy na skarpie gdzie strasznie wieje,okna sprawdzaja sie,panowie włożyli tez pod parapet podwójną piankę żeby było ciszej,na prawdę fachowcy godni polecenia,wszystko mozna z nimi spokojnie obgadać.
Ludzie dajcie spokój z tym czarnym PR, naprawdę jest masa innych 'forków" gdzie żółć się wylewa. Pewnie najlepiej dowalić Oknoplastowi, Vetrexowi itp. Naprawdę męczące już to jest.
A jak piszesz, że ze swoich doświadczeń to opisz problem, ujawnij się. Z tego co widziałem tu jak i na innych forach okiennych czy Oknoplast, czy Vetrex, nawiązują tak kontakz z "pokrzywdzonymi" klientami indywidualnymi.
-
mariusz791
- Małomówny

a ja słyszałem o piance pod parapet,spece montażyści tak właśnie robią,nie mówię,że wszyscy,ale bywają.ta pianka nie służy do mocowanie,tylko jako izolacja termiczna.Niektórzy używają folii lub taśm paroszczelnych.
jak widać dzisiaj wszystko jest mozliwe,nawet to,co wydaje nam sie niedorzeczne.
jak widać dzisiaj wszystko jest mozliwe,nawet to,co wydaje nam sie niedorzeczne.
No ale żeby pianki używać do zwiększenia ochrony akustycznej ? nie łatwiej szybę taką dobrać ?
Proponuje douczyć się nt. montażu okien Panie SPEC84 a nie tylko mądrzyć.spec84 pisze:No ale żeby pianki używać do zwiększenia ochrony akustycznej ? nie łatwiej szybę taką dobrać ?
Pozdrawiam
loose
PS. jak dobrze poszukasz to zobaczysz, że kontakt z klientem nawiązują nawet na forach. Mają swoich tzw. szeptaczy i dbają o wizerunek również a nawet w szczególności w sieci.
Na pewno nie będę się mądrzył na temat montazu bo nigdy osobiście tego nie robiłem, ale wydaje mi się, że montaż akustyczny chyba nie jest dużo warty jak nie zastosuje się szyby akustycznej (i na odwrót), a z tamtego postu wywnioskowałem, że Panowie zrobili tak i już jest cicho dzięki piance.
Post był bardziej zwróćeniem uwagi , na to, że klient indywidualny pisze nt. serwisu innej firmy i jej dokłada, a nie wymądrzaniem się i głosem eksperta.
Z tym, że piszę co chwilę Oknoplast, Vetrex itp to dlatego, że zauważyłem, że panuje moda na dokądania innym firmą , szczególnie takim, które coś tam jednak starają się robić, w tej naszej smutnej branży.
pozdr.
Post był bardziej zwróćeniem uwagi , na to, że klient indywidualny pisze nt. serwisu innej firmy i jej dokłada, a nie wymądrzaniem się i głosem eksperta.
Z tym, że piszę co chwilę Oknoplast, Vetrex itp to dlatego, że zauważyłem, że panuje moda na dokądania innym firmą , szczególnie takim, które coś tam jednak starają się robić, w tej naszej smutnej branży.
pozdr.
Szanowni Państwo,colsztok pisze:Pewnie zainspirował,chociaż nie bardzo wiem dlaczego mowa o firmie Vetrex,z moich doświadczeń wynika że z serwisem w tej firmie będzie raczej problem.Oni nie chcą serwisować,ani nawet pomóc w znalezieniu innych serwisantów.Więc ekipa może mieć wesoło.
ze zdziwieniem przeczytaliśmy wpis na temat odmowy serwisowania naszych okien. Jakość oferowanych przez nas i naszych Parterów usług jest dla nas równie istotna co jakość naszych produktów. Jako jedna z nielicznych firm na rynku dysponujemy rozwiniętą siecią własnych serwisów. Nie pozostawiamy naszych Klientów z nierozwiązanym problemem. Jeśli macie Państwo zastrzeżenia co do naszych produktów lub usług - prosimy o ich zgłaszanie bezpośrednio do naszego Biura Obsługi Klienta: tel. 58 692 24 00, [email protected]
Bartosz Szenfeld
Kierownik Działu Reklamacji i serwisu, Vetrex
Witam,
Zgadzam się z Panem Bartoszem.
Wcześniej sprzedawałem stolarkę Vetrex i nie miałem problemu z serwisowaniem.
Serwis przyjeżdżał szybko i załatwiał zgłaszaną reklamacje bez problemów i proszenia.
Zgadzam się z Panem Bartoszem.
Wcześniej sprzedawałem stolarkę Vetrex i nie miałem problemu z serwisowaniem.
Serwis przyjeżdżał szybko i załatwiał zgłaszaną reklamacje bez problemów i proszenia.
Ok rozumiem. Mam nadzieję, że nie obraziłem Cię w żaden sposób. A propos kontaktu z klientem. Powyżej sposób na podtrzymanie dobrego wizerunku firmyspec84 pisze:Na pewno nie będę się mądrzył na temat montazu bo nigdy osobiście tego nie robiłem, ale wydaje mi się, że montaż akustyczny chyba nie jest dużo warty jak nie zastosuje się szyby akustycznej (i na odwrót), a z tamtego postu wywnioskowałem, że Panowie zrobili tak i już jest cicho dzięki piance.
pozdr.
Tak to działa
PS. skoro było tak dobrze to dlaczego krzysiekd już nie handluje i zalogował się aby napisać ten jeden jedyny i to POCHWALNY post
Odnośnie Amberline to ja z nimi handluje i naprawdę mogę polecić z czystym sumieniem współpracę. Są dobrze poukładani i najważniejsze jest to, że okna przyjeżdżają dobrze wykonane. Wystarczy dobrze zamontować i klient jest usatysfakcjonowany i poleca dalej. Jak dla mnie to jest najważniejsze. Pozdrawiam
Kolego loose zalogowałem się i napisałem post ponieważ chciałem wyrazić swoją pozytywną opinię na temat firmy Vetrex (od tego jest forum) i tak uczyniłem (bez podtekstów).
Miałem swoje powody aby nie sprzedawać stolarki Vetrex, ale nie chce się o nich rozpisywać na forum. Jeżeli zaś chodzi o firmę Amberline, znam producenta i na pewno będę
oglądał odcinek M jak Miłość i zwrócę szczególną uwagę na ,,dobre wykonanie,, o którym wspominasz
Pozdrawiam
Miałem swoje powody aby nie sprzedawać stolarki Vetrex, ale nie chce się o nich rozpisywać na forum. Jeżeli zaś chodzi o firmę Amberline, znam producenta i na pewno będę
oglądał odcinek M jak Miłość i zwrócę szczególną uwagę na ,,dobre wykonanie,, o którym wspominasz