Czas Oknoplusa, czy czas Oknoplastu?
-
karolek
-
KAT
Re: Czas Oknoplusa, czy czas Oknoplastu?
Duży Klient kupuje drogo bo nie ma innego wyjścia. Zmiana czegokolwiek kosztuje sporo. Za pare dni będzie jeszcze drożej. Hi, hi, hiAnonymous pisze:Który czas cenniejszy?
-
Gość
KAT, TY DEBILU PISZ NA TEMAT...A.P.KAT pisze:Duży Klient kupuje drogo bo nie ma innego wyjścia. Zmiana czegokolwiek kosztuje sporo. Za pare dni będzie jeszcze drożej. Hi, hi, hiAnonymous pisze:Który czas cenniejszy?
-
dealer
-
Gość
Bardzo spadają ofiary na Radio Maryja.Aż się boję,co to będzie.Co to będzie?A wystarczy przecież włożyć w kopertę pieniądze.Wystarczy włożyć i...wysłać. o.T.Rydzyk :mrgreen:Anonymous pisze:Który czas cenniejszy?
-
klient
Kupowałem ostatnio okna, długo wybierałem i szukałem dobrej firmy (dlatego też znalazłem to forum). Po głębokim zastanowieniu zdecydowałem się na firmę Oknoplast. Niestety poprzez zły przepływ informacji lub złą organizację (jak mi tłumaczono w "dziale technicznym") nie uwzględniono pewnych zmian które życzyłem sobie wprowadzić do zamawianych okien. Moje doświadczenia nie są zbyt optymistyczne i myślę że tutaj ta firma ma trochę pracy przed sobą aby to poprawić. Chyba że mają tak dużo zamówień i brak im CZASU? 
-
klient
-
mirek
-
Gość
-
mirek