współpraca z biurami architektonicznymi
współpraca z biurami architektonicznymi
Witam co sądzicie o tym mam tu na myśli drewnianą stolarkę drzwiową nietypową (wzory, wymiary, kolory) dostosowane pod klienta
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: współpraca z biurami architektonicznymi
Sądzę że to kierunek warty uwagi. O ile dobrze interpretuję Twoje pytanie, bo jest tak postawione, że stwarza ogromne możliwości kreacji wypowiedzidorosna pisze:Witam co sądzicie o tym mam tu na myśli drewnianą stolarkę drzwiową nietypową (wzory, wymiary, kolory) dostosowane pod klienta
Ps. Pisząc do takiego biura wyrażaj myśli precyzyjniej - może się chwilę zatrzymają nad tym pomysłem.
Polecam. Nie zapomnij o prowizji dla biura.dorosna pisze:Witam co sądzicie o tym mam tu na myśli drewnianą stolarkę drzwiową nietypową (wzory, wymiary, kolory) dostosowane pod klienta
Na pewno warto zastanowić się nad tym i rzeczywiście pójść na całość.
Najlepsza szkoła jazdy wrocław opinie
- w imieniu kogo i jakim sposobem,ukajana pisze:Na pewno warto zastanowić się nad tym i rzeczywiście pójść na całość.
- ilu klientów tyle subiektywnych wymagań (wzory, wymiary, kolory dostosowane pod klienta),
- pytał ktoś już architektów ? - architekci od wnętrz z wizjami większymi niż klienci,
- .......................................................
Jak to w czyim imieniu? Swoim. Udajesz się do biura projektantów i nakręcasz temat o podjęciu współpracy. Oni podsyłają klientów, obrabiasz zlecenie, odpalasz im działkę. Każdy jest hepi.jubra pisze: w imieniu kogo i jakim sposobem,
To tak na szybko, chociaż sposobów i podejść jest kilka.
A to na co dzień w biurze tak nie masz? Każdy klient co wchodzi mówi "poproszę białe okno O34"?jubra pisze:ilu klientów tyle subiektywnych wymagań (wzory, wymiary, kolory dostosowane pod klienta),
Pytał. Łatwo takich poznać. Rzucasz okiem na projekt i już wiesz czy masz do czynienia z "mokrym snem architekta" czy z gościem co ma chociaż minimalne pojęcie o konstrukcjach PVC/alu/drewno.jubra pisze:pytał ktoś już architektów ? - architekci od wnętrz z wizjami większymi niż klienci,
???jubra pisze:.......................................................
Time pisze:Jak to w czyim imieniu? Swoim. Udajesz się do biura projektantów i nakręcasz temat o podjęciu współpracy. Oni podsyłają klientów, obrabiasz zlecenie, odpalasz im działkę. Każdy jest hepi.jubra pisze: w imieniu kogo i jakim sposobem,
To tak na szybko, chociaż sposobów i podejść jest kilka.
Narodziny GWIAZDY - już Cię stary "polubiłem" !, będę obserwował jak się rozwijasz w kometę.![]()
???jubra pisze:.......................................................
I to jest to o czym pisalem
. Nic nie wnoszacy post na poziomie onetowego trolla. Nie mozesz przeciez napisac z czym sie nie zgadzasz lub masz inny sprawdzony pomysl na wspolprace. Jesli twoje kontakty z biurami sa tak pokretne i niekonkretne jak twoje posty to nie dziwota ze to jest jedyny komentarz na jaki cie stac. Czasami lepiej odlozyc klawiature na bok i pojsc sie przewietrzyc. Wszak milczenie jest zlotem - moze sie troche przydac na zime.
Time pisze:I to jest to o czym pisalem. Nic nie wnoszacy post na poziomie onetowego trolla. Nie mozesz przeciez napisac z czym sie nie zgadzasz lub masz inny sprawdzony pomysl na wspolprace. Jesli twoje kontakty z biurami sa tak pokretne i niekonkretne jak twoje posty to nie dziwota ze to jest jedyny komentarz na jaki cie stac. Czasami lepiej odlozyc klawiature na bok i pojsc sie przewietrzyc. Wszak milczenie jest zlotem - moze sie troche przydac na zime.