Dostawcy okuc SI
-
producent z okolic Szczec
Dostawcy okuc SI
Witam,
odwiedziała mnie nowa firma handlowa z oferta na Si bardzo niska ... ponoć producent okien ze Szczecina za tym stoi... Czy ktos moze mi powiedziec czy warto sie z ta firma wiazac??? daja swietne ceny ale boje sie ze to jakas podpucha
pozdrawiam
odwiedziała mnie nowa firma handlowa z oferta na Si bardzo niska ... ponoć producent okien ze Szczecina za tym stoi... Czy ktos moze mi powiedziec czy warto sie z ta firma wiazac??? daja swietne ceny ale boje sie ze to jakas podpucha
pozdrawiam
-
Kris
-
SZCZECIN
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Cześć chłopaki z firmy na "V"Anonymous pisze:Jeszcze nigdy się to nie udało ,żeby producent okien był jednocześnie handlarzem. Czy nie widzicie w tym sprzeczności?
ON JEST WASZY KONKURENTEM!!!!!!!!
Macie pewnie na myśli tą nową firmę na Chmielewskiego.
Byłem,widziałem,całe regałyi towaru w dobrej cenie.
Pełny asortyment okuć w tym drzwiówka.
Towar od ręki.
Firmę prowadzi kobieta!!! Dzielna i samodzielna.Odbiera telefony i oddzwania kiedy ma problem.
Podobno z tego powodu zapełnił się ponownie magazyn firmy na literę
"V" z ulicy na "P". Niesłychane ,po tylu latach.....
Co do producenta-konkuranta , spotkałem tam wielu.Wszyscy kupowali,ja też .Konkurencja piękna sprawa.
Podobna od stycznia będą oferować MAKO.
Polecam.
Zadowolony Klient.
PS
Panie "Z" z firmy na "V".
A wystarczyło powiedzieć przepraszam.
-
czlowiek z maco
-
Gość
czy jest Pan zainteresowany konglomeratem na blaty kuchene w dobrej cenie?. proszę o ewentualny kontakt 0508 092 665roofex pisze:Cześć Gościu. To Ja-ten gruby z firmy na "R".
Co do okien.3000 szt mieśięcznie.Certyfikat,nowa hala w budowie 2500 m2.na okna ,500 m2 na stolarnię.Kuchnie -całkiem nieżle 20 kpl tygodniowo.Calkiem fajny biznes.Trzeba się rozwijać.
Okucia i buraki-pomyślę ...,może w następnym roku.![]()
Pozdrawiam wszystkich ambitnych.
ps:
Ciebie tez cienki typie z firmy na ???