Witam
Witam
Mam propozycję:) Nigdzie nie znalazłem takiego tematu gdzie można byłoby się przywitać a byłoby milej się zapoznać:) Nazywam się Borowski Tomasz i wolnych chwilach przesiaduję w necie na grach, albo na forach itp. Pozdrawiam wszystkich
-
Andrzej Parzonka
- Site Admin

Re: Witam
Witamy, Panie Tomaszu 
Moje imię i nazwisko jest chyba czytelne w nazwie użytkownika. Ciekawy pomysł na przedstawienie się. To co mnie ciekawi to jaki ma Pan związek z naszą branżą?
Moje imię i nazwisko jest chyba czytelne w nazwie użytkownika. Ciekawy pomysł na przedstawienie się. To co mnie ciekawi to jaki ma Pan związek z naszą branżą?
Czytelnikiem forum byłem już od jakiegoś czasu, teraz postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Z branżą zawodowo nie jestem związany, bardziej po pracy jestem w domu na zasadzie złotej rączki, ciągle coś remontuję, naprawiam, dlatego chętnie czytam tego typu fora i szukam inspiracji lub rozwiązań dla moich pomysłów. Ostatnie moje prace to moskitiera zewnętrzna w oknach balkonowych, a teraz szukam pomysłów na okna tarasowe, jakieś zmiany na wiosnę chciałbym wprowadzić.
-
okonkowski
- Czytelnik

Dzień dobry! Też dopiero dołączyłem, chociaż czytelnikiem jestem już od dłuższego czasu. Głównie dołączyłem dlatego, że chcę skorzystać z prężnie działającego działu "sprzedam", a może "kupię" w sumie też 
-
Andrzej Parzonka
- Site Admin

-
pawelmat33
- Czytelnik

- Kontakt:
Witam Panie Tomaszu, mam nadzieję że znajdzie Pan na forum to czego szuka. Ja już od jakiegoś czasu śledzę to forum i znajduję tu wiele ciekawych informacji. Założenie tego forum to był świetny pomysł.