porada please!

kokoryko

porada please!

Post autor: kokoryko »

chce kupic okna pcv do mieszkania w bloku. poradzcie mi prosze, ktora firma jest sensowna i jakie okna sa naprawde sensowne... bo tych firm jest ze 200 w Poznaniu i mozna zeswirowac!

oknoAD

m.c.

Re: porada please!

Post autor: m.c. »

kokoryko pisze:chce kupic okna pcv do mieszkania w bloku. poradzcie mi prosze, ktora firma jest sensowna i jakie okna sa naprawde sensowne... bo tych firm jest ze 200 w Poznaniu i mozna zeswirowac!
DREWNIANE I PCV SA SENSOWNE
petersen2

okna

Post autor: petersen2 »

Pamiętaj o jednym"..co jest tanie to jest drogie" :D
Umberto

Pytaj wśród znajomych

Post autor: Umberto »

Zapytaj znajomych, którzy już wymienieli okna, moze kogoś polecą. Oprócz okien ważny jest montaż. Mogą być super okna, a jak montaż jest spierdzielony to Święty Boże nie pomoże
HANDLOWIEC

Post autor: HANDLOWIEC »

[quote="kokoryko"]chce kupic okna pcv do mieszkania w bloku. poradzcie mi prosze, ktora firma jest sensowna i jakie okna sa naprawde sensowne... bo tych firm jest ze 200 w Poznaniu i mozna zeswirowac!

PRACUJĘ W NAJLEPSZEJ FIRMIE OKIENNEJ ŚWIATA. CZASAMI PRACUJĘ DLA KONKURENCJI-WYWIAD GOSPODARCZY.

Z FIRM W KTÓRYCH PRACOWAŁEM W REJONIE POZNANIA POLECAM AQUAGLASS NIE PAMIETAM ADRESU, JAK JEDZIESZ OD W-WY A2 PRZED POZNANIEM JEST ARAL I MC DONALD SKRĘCASZ W LEWO JEDZIESZ Z PIERSZEŃSTWEM I PO PRAWEJ WIDZISZ W SEGMENCIE FIRMĘ AQUAGLASS.
KIEDYŚ BYŁEM ICH HANDLOWCEM (PRZEZ NIECAŁY MIESIĄC) BRAK ORGANIZACJI, SŁABA DOKUMENTACJA A W ZAMIAN DOBRE OKNA NAWET TE NAJTAŃSZE (ŻĄDAJ SZAREJ USZCZELKI Z NIĄ ZWIĄZANY JEST LEPSZY PROFIL W TAŃSZYM JEJ NIE MA).
LUDZIE KTÓRZY JĄ PROWADZĄ SĄ WYJĄTKOWO UCZCIWI I NALERZĄ DO TYPU LUDZI HONORU.
MAJĄ BARDZO DOBRYCH MONTERÓW, A JEŚLI MAIŁBYŚ PROBLEM TO NIE MA LEPSZEGO SERWISU TYLE ŻE TO RZADKOŚĆ.
W TEJ BRANŻY SĄ SAME WILKI A AQUAGLASS JEST POKORNY JAK BARANEK ŻYCZĘ IM PODBOJU POZNANIA.
HANDLOWIEC

Post autor: HANDLOWIEC »

kokoryko pisze:chce kupic okna pcv do mieszkania w bloku. poradzcie mi prosze, ktora firma jest sensowna i jakie okna sa naprawde sensowne... bo tych firm jest ze 200 w Poznaniu i mozna zeswirowac!

ZAPOMNIAŁEM POWIEDZIEĆ ŻE SAM BOSS MOŻE PRZYJECHAĆ DO CIEBIE NA POMIAR (OCZYWIŚCIE BEZPŁATNY I NIEZOBOWIĄZUJĄCY) POPROŚ NA POMIAR ADAMA NAZWISKA NA H - SORKA NIE CHCĘ NARUSZAĆ PRYWATNOŚCI CO INNEGO JAK BĘDZIE U CIEBIE I SAM SIĘ PRZEDSTAWI.

Gość

Post autor: Gość »

Spróbój Oknoplast z Wrzesni. Ja od nich brałem i jestem bardzo zadowolony. Poza tym uczciwa i rzetelna firma, z czym u nas coraz gorzej
ODPOWIEDZ