OBNIŻKA PENSJI PRACOWNIKÓW PRODUKCJI, WPROWADZENIE BADZIEWNEGO PROFILU THYSSEN CLASIC, ZWOLNIENIA W DZIALE HANDLOWYM, UTRATY KILKU DOBRYCH DEALERÓW I TAKIE TAM INNE FAKTY. NP. SAMOCHÓD SERWISOWY DO OBSŁUGI ZAWODÓW SPORTOWYCH WZYWANY W TRYBIE PILNYM, DO OBSŁUGI ZAWODÓW SPORTOWYCH...........BO SZEF SIĘ ŚCIGA W SAMOCHODZIKACH.........
CZY KTOŚ PILNUJE INTERESU...............
MOŻE JESZCZE TROCHĘ POCIĄGNA, DO KOLEJNEGO SEZONU RAJDOWEGO.
CZY NORMA 2000 KOLEJNY RAZ PADA
-
Gość
czy Norma po raz kolejny pada
Czy nikt naprawde nie ponosi odpowiedzialności za prezentowane tutaj wypowiedzi. Jezeli tak jest to znaczy,ze mozna każdego jak sie chce obrazać i rozpowszechniac wszystko co sie chce szkodzac interesom niewinnych ludzi bez ograniczeń. albo sie to zmieni, albo źle wróżę portalowi ( mam na myśli śmierć przez samounicestwienie, w końcu wszystko tu traci jakąkolwiek wartość informacyjną )
-
DAREK13
Re: czy Norma po raz kolejny pada
Anonymous pisze:Czy nikt naprawde nie ponosi odpowiedzialności za prezentowane tutaj wypowiedzi. Jezeli tak jest to znaczy,ze mozna każdego jak sie chce obrazać i rozpowszechniac wszystko co sie chce szkodzac interesom niewinnych ludzi bez ograniczeń. albo sie to zmieni, albo źle wróżę portalowi ( mam na myśli śmierć przez samounicestwienie, w końcu wszystko tu traci jakąkolwiek wartość informacyjną )
NIE DENERWUJCIE SIĘ PANIE DYR NOWY HANDLOWY, PRZYWRÓĆCIE POPRZEDNIE PENSJE, ZOSTAWCIE CLASSIC NA ŚMIECIACH, DOBLO NIECH JEŻDZI NA SERWISY.............. JA NIKOGO NIE MAM ZAMIARU OBRAŻAĆ, JEŚLI FAKTY OBRAŻAJĄ TO ODPOWIADAJA ZA NIE, OSOBY KTÓRE JE TWORZĄ.
POZDRAWIAM ŻYCZE SAMYCH SUKCESÓW POD PRZEWODNICTWEM PANA K.