exmet szczecin
-
gość
exmet szczecin
Kto zna firmę Exmet ze Szczecina i jej wyroby Golden Line Opinie zróżnicowano wściekłe
-
Romuald
Re: eksmet
Widze ze az kipisz zawiscią. To normalny garazowiec.eksmet pisze:Znam firma trzy razy lepsza od M S czy Oknoplastu Kraków
-
eksmet
Re: eksmet
Nie kipie zawiścią Cieszę się że jest zauważalna na rynku Jeżeli Masz inne zdanie lub informację -chetnie sie zapoznamRomuald pisze:Widze ze az kipisz zawiscią. To normalny garazowiec.eksmet pisze:Znam firma trzy razy lepsza od M S czy Oknoplastu Kraków
-
gośc
exmet szczecin
A chyba na początku padło pytanie o Exmet. Teraz przeradza sie w poparcie dla garażowców A kto napewno wie czy to garażowiec i jeszcze byle jaki
-
Tolek
-
Gość
-
gość
exmet szczecin
Nareszcie jakas konkretna odzywka. Nie twierdzę że telewizory Deewoo są lepsze od Sony . ale przy ilości producentów pod marką Sony bardzo dużo szmaci im wyrób. a ja doprawdy chciałbym dowiedzieć się o Exmecie od ludzi w branży oblatanychTolek pisze:O tej firmie nigdzie nie słychac nawet w branzy. Twoim zdaniem małe firmy sa lepsze? Tylko nie próbuj mi wmawiac ze telewizory Deewoo sa lepsze od telewizorów Sony.
-
gośc
exmet szczecin
Można ją znalżć pod www.exmet.winkhaus.plAnonymous pisze:czy można tą firmę na E znaleźć gdzieś w internecie ?? bo wpisanie nazwy przez x i ks nic nie daje ...
Ale czy strona internetowa to wszystko
-
tOLEK
Re: exmet szczecin
nIE OŚMIESZAJCIE SIE Z TĄ STRONĄgośc pisze:Można ją znalżć pod www.exmet.winkhaus.plAnonymous pisze:czy można tą firmę na E znaleźć gdzieś w internecie ?? bo wpisanie nazwy przez x i ks nic nie daje ...
Ale czy strona internetowa to wszystko
-
psuBrat
Exmet, cytat z ich strony :
"Obecnie firma zatrudnia około 40 wykwalifikowanych pracowników.
Przedsiębiorstwo jest przygotowane do kompleksowego wykonawstwa konstrukcji stalowych dla energetyki oraz konstrukcji mostowych."
nie ma to jak firma z branży ...
może byśmy ustalili najpierw czym wyróżnia się firma z branży okiennej ..
czy ktoś kto jako 25 działalność ma również montaż okien jest już branżowcem ?? czy tyko koniunkturalistą ??
co o tym myślicie ??
psuBrat
"Obecnie firma zatrudnia około 40 wykwalifikowanych pracowników.
Przedsiębiorstwo jest przygotowane do kompleksowego wykonawstwa konstrukcji stalowych dla energetyki oraz konstrukcji mostowych."
nie ma to jak firma z branży ...
może byśmy ustalili najpierw czym wyróżnia się firma z branży okiennej ..
czy ktoś kto jako 25 działalność ma również montaż okien jest już branżowcem ?? czy tyko koniunkturalistą ??
co o tym myślicie ??
psuBrat
-
psuBrat
-
koniu-brat
Retrosol to pewnie stary Petrosol.psuBrat pisze:sorry, ale jeszcze jeden cytacik :
"OKNA I DRZWI PCV wykonawstwo i montaż. Naszymi partnerami, dostarczajšcymi elementy najwyższej jakości sš:
BRÜGMANN (okna i dzrzwi)
RETROSOL(okna i drzwi)
WINKHAUS (okucia)
FRERICHS-GLASS (producent szyb "
podkreślenie moje ...
-
klient ze szczecina
eksmet szczecin
Dzisiaj miałem przyjemność poznać Exmet osibiście Jako drobny detalista pragnąłem zakupić 2 okna . Zaproponowano mi 40 % wpłatyzaliczki i okres 2 tygodni czekania. Panowie Oknowcy czy to na tym rynku norma , czy podejście mało wiarygodnego oferenta.Prosze o odzew.
[email protected]
[email protected]
-
kliient
Re: eksmet szczecin
PRZEPRASZAM POPRAWIAM email [email protected]klient ze szczecina pisze:Dzisiaj miałem przyjemność poznać Exmet osibiście Jako drobny detalista pragnąłem zakupić 2 okna . Zaproponowano mi 40 % wpłatyzaliczki i okres 2 tygodni czekania. Panowie Oknowcy czy to na tym rynku norma , czy podejście mało wiarygodnego oferenta.Prosze o odzew.![]()
[email protected]
-
Gość
Exmet
Bardzo dobra firma o szerokim profilu dzialalności. Kiedys jej podstawowym profilem byly różne specjalistyczne konstrukcje stalowe. Potem weszli w okna i robia to fachowo ( maja wysokowykwalifikowanych pracowników ). Najlepiej pojechac i zobaczyć samemu. ani nie moloch ani nie garazowiec. w sam raz na dobra współpracę