Program WH
-
z branży
Program WH
Słyszalem ze program rozdawany przez jedna firme okuciowa W (nazwy nie podam aby nie relamowac) w momencie aktualizacji przez swój serwer sprawdza ceny producentów (profile szklo itd ) oraz dane o dealerach (liczba zamówień i wartość).
czy to prawda?
czy to prawda?
-
żul
nie rozdawany
On nie jest rozdawany tylko w dobrej cenie (cena ukryta) popytaj w branży to może ci pokażą fakturę.
Powodzenia
Powodzenia
-
gosc
Re: nie rozdawany
Bylem kiedys na tym okuciu i zmienilem na inne. Przyjeżdzało do mnie 3 "informatyków" . Jeden wiedzial jak znależć kawe, drugi poznał droge do wc, a trzeci probował coś pisać.żul pisze:On nie jest rozdawany tylko w dobrej cenie (cena ukryta) popytaj w branży to może ci pokażą fakturę.
Powodzenia
-
ktos
nie jest zle jest fatalnie
Kolego to miałeś farta że nie było 5 co by miało tych dwóch robić
-
Johny
Re: Program WH
...to prawda - szperacz buszuje po zainstalowaniu WH !!!z branży pisze:Słyszalem ze program rozdawany przez jedna firme okuciowa W (nazwy nie podam aby nie relamowac) w momencie aktualizacji przez swój serwer sprawdza ceny producentów (profile szklo itd ) oraz dane o dealerach (liczba zamówień i wartość).
czy to prawda?
-
od WH
Słyszalem ze program rozdawany przez jedna firme okuciowa W (nazwy nie podam aby nie relamowac) w momencie aktualizacji przez swój serwer sprawdza ceny producentów (profile szklo itd ) oraz dane o dealerach (liczba zamówień i wartość).
czy to prawda?
Ech. Czego to ludzie nie wymyślą.
czy to prawda?
-
też od WH
Powinno być: Czego to konkurencja nie wymyśliod WH pisze:Słyszalem ze program rozdawany przez jedna firme okuciowa W (nazwy nie podam aby nie relamowac) w momencie aktualizacji przez swój serwer sprawdza ceny producentów (profile szklo itd ) oraz dane o dealerach (liczba zamówień i wartość).
czy to prawda?
-
Inny program okienny
Cos w tym musi być - poniewaz, my przesyłamy dokumenty tylko jako załącznik poczty elektronicznej, innej mozliwości (na razie) nie mamy i wiemy jak to wygląda w rzaczywistości.Zresztą nie tylko my, ale inne wiodace programy konstrukcyjne (że nazwy nie wspomne) mamy sporo kłopotów, gdy dokument od dealera do producenta przesyłany jest jako załącznik poczty elektronicznej. Wystarczy powiedzieć ile wirusów próbuje się podczepić pod taką łatwą zdobycz. Rozwiązanie z serwerem nie jest takie głupie, gdyby nie...
Gzdyby wszyscy mieli stałe łącza nie były by potrzebne serwery... a do tego czasu albo załącznik w poczcie albo komunikacja serwerowa. A zawsze mozna postawic swój serwer, byc niezależnym i problem z głowy...
Gzdyby wszyscy mieli stałe łącza nie były by potrzebne serwery... a do tego czasu albo załącznik w poczcie albo komunikacja serwerowa. A zawsze mozna postawic swój serwer, byc niezależnym i problem z głowy...
-
Gość
-
Ciekawy
-
Gość
Re: nie rozdawany
Bylem kiedys na tym okuciu i zmienilem na inne. Przyjeżdzało do mnie 3 "informatyków" . Jeden wiedzial jak znależć kawe, drugi poznał droge do wc, a trzeci probował coś pisać.
Ja tez jestem tego zdania, lepiej zrobic sobie samemu, niz czekać az ktoś ci przyjedzie - kawe wypic. Ja tam sobie zawsze sam robie program i nikt mi nie grzebie. I mowie wam tak ok.
Ja tez jestem tego zdania, lepiej zrobic sobie samemu, niz czekać az ktoś ci przyjedzie - kawe wypic. Ja tam sobie zawsze sam robie program i nikt mi nie grzebie. I mowie wam tak ok.