SBB POLSKA CZY ZANOSI SIĘ NA REWOLUCJĘ?

gaweł

SBB POLSKA CZY ZANOSI SIĘ NA REWOLUCJĘ?

Post autor: gaweł »

O co tu chodzi?

oknoAD

olaś

Post autor: olaś »

jest koniunktura na prężne młode firmy
bolek

Post autor: bolek »

kiepskie terminy realizacji,ale zaskakująca jakość ogólnie obleci.
Chopper

Post autor: Chopper »

...nie znam firmy - podajcie jakieś namiary.
gościu

Post autor: gościu »

niezbyt poważna firma
łodzianin

sbb

Post autor: łodzianin »

Może i to jest poważna konkurencja, ale tylko w aspekcie cenowym.
Brak ciągłości marki , jako znaku towarowego powoduje że lekceważę firmy.

Przepraszam za słowo powyżej, ale jak mam o was myśleć poważnie jeśli rok temu nazywaliście się" Ekoprofil", chwile później "Alutherm", i do niedawna "SBB". Doceniam rozmach przedsięwzięcia, współczuję braku dobrych handlowców i marketingu. Rozumiem problemy, rozstania i inne ważne sprawy. Nie zmienia to jednak faktu że osoba zarządzająca tym przedsięwzięciem niedocenia znaczenia ciągłości marki.

Niektórzy mogą pomysleć że zmiany były wymuszone unikaniem odpowiedzialności za produkt- jedna rada gratis.

Bazan Sławomir

odpowiedź

Post autor: Bazan Sławomir »

W odpowiedzi pragnę wyjaśnić iż przedstawione przez kolegę firmy łączą się rzeczywiście z moją osobą , nie mają jednak żadnego powiązania z firmą SBB która od lutego 2003 roku figuruje pod tą właśnie marką. I tak już pozostanie. Co do reklamacji : przejęliśmy na mocy stosownych umów wszelkie roszczenia reklamacyjne wobec firm Eko-profil i Aluterm o czym doskonale wiedzą wszyscy nasi klienci.
Skuter

Post autor: Skuter »

Sławek - ciekawe kiedy wywalisz SBB ? A gdzie Twój wspólas - Kołodziejski ? Dalej hurtuje ? A czy nazwa SBB jest nie jest zastrzeżona jako nazwa grupy muzycznej ?
SB

Post autor: SB »

A CÓŻ TO ZNACZY "WYWALIĆ"? ŻYCZĘ WSZYSTKIM PODOBNEJ FORMY ,NASZ ZNAK FIRMOWY JEST ZAREJESTROWANY W URZĘDZIE PATENTOWYM.
Łodzianin

Re: odpowiedź

Post autor: Łodzianin »

Bazan Sławomir pisze:W odpowiedzi pragnę wyjaśnić iż przedstawione przez kolegę firmy łączą się rzeczywiście z moją osobą , nie mają jednak żadnego powiązania z firmą SBB która od lutego 2003 roku figuruje pod tą właśnie marką. I tak już pozostanie. Co do reklamacji : przejęliśmy na mocy stosownych umów wszelkie roszczenia reklamacyjne wobec firm Eko-profil i Aluterm o czym doskonale wiedzą wszyscy nasi klienci.

Proszę się nie gniewać, nie znam umów ani Pana klientów. Całkiem przypadkiem dotarły do mnie info o losach Pana firm, kiedyś starałem się o posade- z tąd zainteresowanie. W intencję nie wątpię, życzę powodzenia w nowym roku.
ODPOWIEDZ