SBB POLSKA CZY ZANOSI SIĘ NA REWOLUCJĘ?
-
łodzianin
sbb
Może i to jest poważna konkurencja, ale tylko w aspekcie cenowym.
Brak ciągłości marki , jako znaku towarowego powoduje że lekceważę firmy.
Przepraszam za słowo powyżej, ale jak mam o was myśleć poważnie jeśli rok temu nazywaliście się" Ekoprofil", chwile później "Alutherm", i do niedawna "SBB". Doceniam rozmach przedsięwzięcia, współczuję braku dobrych handlowców i marketingu. Rozumiem problemy, rozstania i inne ważne sprawy. Nie zmienia to jednak faktu że osoba zarządzająca tym przedsięwzięciem niedocenia znaczenia ciągłości marki.
Niektórzy mogą pomysleć że zmiany były wymuszone unikaniem odpowiedzialności za produkt- jedna rada gratis.
Brak ciągłości marki , jako znaku towarowego powoduje że lekceważę firmy.
Przepraszam za słowo powyżej, ale jak mam o was myśleć poważnie jeśli rok temu nazywaliście się" Ekoprofil", chwile później "Alutherm", i do niedawna "SBB". Doceniam rozmach przedsięwzięcia, współczuję braku dobrych handlowców i marketingu. Rozumiem problemy, rozstania i inne ważne sprawy. Nie zmienia to jednak faktu że osoba zarządzająca tym przedsięwzięciem niedocenia znaczenia ciągłości marki.
Niektórzy mogą pomysleć że zmiany były wymuszone unikaniem odpowiedzialności za produkt- jedna rada gratis.
-
Bazan Sławomir
odpowiedź
W odpowiedzi pragnę wyjaśnić iż przedstawione przez kolegę firmy łączą się rzeczywiście z moją osobą , nie mają jednak żadnego powiązania z firmą SBB która od lutego 2003 roku figuruje pod tą właśnie marką. I tak już pozostanie. Co do reklamacji : przejęliśmy na mocy stosownych umów wszelkie roszczenia reklamacyjne wobec firm Eko-profil i Aluterm o czym doskonale wiedzą wszyscy nasi klienci.
-
Skuter
-
SB
-
Łodzianin
Re: odpowiedź
Bazan Sławomir pisze:W odpowiedzi pragnę wyjaśnić iż przedstawione przez kolegę firmy łączą się rzeczywiście z moją osobą , nie mają jednak żadnego powiązania z firmą SBB która od lutego 2003 roku figuruje pod tą właśnie marką. I tak już pozostanie. Co do reklamacji : przejęliśmy na mocy stosownych umów wszelkie roszczenia reklamacyjne wobec firm Eko-profil i Aluterm o czym doskonale wiedzą wszyscy nasi klienci.
Proszę się nie gniewać, nie znam umów ani Pana klientów. Całkiem przypadkiem dotarły do mnie info o losach Pana firm, kiedyś starałem się o posade- z tąd zainteresowanie. W intencję nie wątpię, życzę powodzenia w nowym roku.