Rozluzinienie ...

maxio
Ekspert
Ekspert

Rozluzinienie ...

Post autor: maxio »

Dla pewnego rozluznienia zacytuje kawałek z onet.pl:
Na stronach internetowych (jedyne miejsce, gdzie mężczyźni bezpiecznie, bo anonimowo, mają okazję się poskarżyć), można wyczytać, że uszczęśliwienie kobiety wcale nie jest trudne. Wystarczy tylko być dla niej: przyjacielem, partnerem, kochankiem, bratem, ojcem, wychowawcą, spowiednikiem, psychologiem, mechanikiem, elektrykiem, hydraulikiem, stolarzem, szoferem i tragarzem.

Należy też być: sympatycznym; wysportowanym, ale inteligentnym; silnym, ale kulturalnym; twardym, ale łagodnym; romantycznym, ale męskim; dowcipnym i wesołym, ale dystyngowanym i poważnym; odważnym, ale misiem; zdolnym, ale skromnym; eleganckim, ale stanowczym; praworządnym, ale gotowym zrobić dla niej wszystko (np. skok na bank); rozmarzonym, ale ambitnym oraz wypłacalnym. Jednocześnie mężczyzna musi uważać, aby: nie był zazdrosny, lecz zainteresowany; pozostawiał kobiecie swobodę, ale okazywał troskę, gdzie była i co robiła oraz nie zapominał o najważniejszych rocznicach (urodzinach, imieninach, miesiączce, dacie pierwszego pocałunku).

Uszczęśliwić mężczyznę jest o wiele trudniej, ponieważ mężczyzna potrzebuje: po pierwsze – seksu, po drugie – jedzenia.

Niektóre kobiety czują się tymi wymaganiami mocno przeciążone....
http://kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1145095&KAT=239
Maxio

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

maxio, zapomniałeś o myciu okien !
lolek

Post autor: lolek »

Anonymous pisze:maxio, zapomniałeś o myciu okien !

he he he he he he he he he
Gość

Post autor: Gość »

jeszcze wynoszenie śmieci, wyprowadzanie psa, odkurzanie - to bardzo poważne prace.
JerzyP
DAREK13

Post autor: DAREK13 »

Spoko 12 lat po ślubie żona dwie córki, teściowa iiiii panie w biurach iiiii jakoś leci
DAREK13

Post autor: DAREK13 »

Przeczytałem mojej żonie, powiedziała "To wszystko prawda, nie wiem czemu się śmiejesz. Mężczyźni są tak miernie skonstuowani że nie mają innych potrzeb, ...........................................no co w tym śmiesznego?????"

ODPOWIEDZ