NOWY ROK I NOWE CENY OKIEN

Gość

NOWY ROK I NOWE CENY OKIEN

Post autor: Gość »

Jestem ciekaw jakie dno osiągną ceny okien tej zimy. Ciekawe ilu producentów kolejny rok zechce zamknąć na minusie ,albo na zero . Pozdrowienia dla dealerów oni to mieli zyski , a producenci euro dalej po 4.7

oknoAD

Gość

Jakie dno Panie.
Dno to zobaczysz jak za EURO bedziemy płacić po 5zł. A producenci stosujący politykę snc (super niskie ceny) czy ccc (cena czyni cuda) będą pakować okna do walizek i wyciągać z powrotem kurczaki. To będzie dno.
Gość

Jestem dilerem i zamknąłem rok z zyskiem. Proponuję producentom zamknąć swoje fabryki. Zacznijcie sprzedawać i montować okna bo marudzicie strasznie na tych stronach
Gość

Anonymous pisze:Jakie dno Panie.
Dno to zobaczysz jak za EURO bedziemy płacić po 5zł. A producenci stosujący politykę snc (super niskie ceny) czy ccc (cena czyni cuda) będą pakować okna do walizek i wyciągać z powrotem kurczaki. To będzie dno.

Masz na myśli dobroplast? Jak znowu wejdą w kurczaki to znaczy, że czas zmienić branżę i zająć się drobiem.
Gość

Widziałeś " UCIEKAJĄCE KURCZAKI" . Jak nie - to zobaczysz w tym roku.
Gość

Anonymous pisze:Widziałeś " UCIEKAJĄCE KURCZAKI" . Jak nie - to zobaczysz w tym roku.
dobre :lol: :lol:

Gość

I co cisza , musi być wielkie dno ale finansowe
Gość

prawda jest taka że to będzie bardzo trudny rok dla producentów okien ... nie tylko dla DOBROPLASTU i wielu nie przetrwa . Chodzi o to że cena EURO jest mordercza i zapowiada się że będzie jeszcze wyżej (nowa RPP) i do tego jeszcze VAT 22% . Ciekawe co się będzie działo jak będzie EURO po 5 zł a to jest możliwe i VAT będzie 22% .?
Charlie

Post autor: Charlie »

Nie martw się - okna dalej będą sie sprzedawać !!!
A po ile ?
Po tyle po ile bedziesz chciał - to producent kreuje CYFRY !!!
Gość

no mi jeden zaproponował producent okien na profilu Aluplast cenę z okno:
032 RU+R - 429 zł
034 RU+R - 468
036 RU+R - 525
038 RU+R - 577

WSZYSTKIE CENY BRUTTO.

CIEKAWE PO ILE BĘDĄ OFEROWALI PRODUCENCI W ZIMIE 2005 r
Gość

Anonymous pisze:no mi jeden zaproponował producent okien na profilu Aluplast cenę z okno:
032 RU+R - 429 zł
034 RU+R - 468
036 RU+R - 525
038 RU+R - 577

WSZYSTKIE CENY BRUTTO.

CIEKAWE PO ILE BĘDĄ OFEROWALI PRODUCENCI W ZIMIE 2005 r
Mozesz podac blizsze dane tegoz producenta ?

mail to : [email protected]
Gość

Anonymous pisze:prawda jest taka że to będzie bardzo trudny rok dla producentów okien ... nie tylko dla DOBROPLASTU i wielu nie przetrwa . Chodzi o to że cena EURO jest mordercza i zapowiada się że będzie jeszcze wyżej (nowa RPP) i do tego jeszcze VAT 22% . Ciekawe co się będzie działo jak będzie EURO po 5 zł a to jest możliwe i VAT będzie 22% .?
Zebranie Europejskiego Banku Centralnego nie zapowiada dla nas nic dobrego. Pomimo złej sytuacji na rynku europejskim i głosów opowiadających się za jak najszybszym osłabieniem EURO wcale się tak nie stanie. Bowiem stwierdzono, że nie jest jeszcze tak żle i będą utrzymywać tak wysoki kurs. Dolar spada EURO, idzie wciąż do góry. Będzie ciężko dla wielu firm. Te które eksportują mają możliwość wyjść z tego cało.
EURO

Post autor: EURO »

PRZEPRASZAM PANOWIE CZY INFORMACJE O EURO W WYSOKOŚCI 5 ZŁ UZYSKALISCIE U WRÓŻKI CZY OD ZNAJOMEGO BANKOWCA
Gość

EURO pisze:PRZEPRASZAM PANOWIE CZY INFORMACJE O EURO W WYSOKOŚCI 5 ZŁ UZYSKALISCIE U WRÓŻKI CZY OD ZNAJOMEGO BANKOWCA
od jakiegoś czxasu to ta sama profesja
ODPOWIEDZ