TRAS

ja

TRAS

Post autor: ja »

Czy slyszeliscie ze ktos chce kupic tras ?

oknoAD

Życzliwy

Post autor: Życzliwy »

:shock: ???????????????????????? :shock:
Gość

Post autor: Gość »

JA CHCĘ, ALE NIE MAM KASY.
ja

Post autor: ja »

na oknach sie nie znam, znam sie na gieldzie, a tras tam jest i cos tak ostatnio slyszalem ze ktos chce go wykupic myslalem ze na tym forum bedzie wiadomo cos wiecej
btw tnx
lopez gonzales

Post autor: lopez gonzales »

to sobie ktos kuku zrobi,oj tak. powodzenia
Gość

Post autor: Gość »

z tego co ja wiem TRAS zaczyna na prostą wychodzić.... wreszscie ... firma ma duzy potencjał ... jej największą siłą jest jej największa wada ... nie może rozwinąć w Polsce sprzedaży profili z prostego powodu , żaden producent nie będzie konkurował z TRASEM na jego profilu , czyli ja bym rozłączył całkowicie produkcje profili od produkcji okien ... dwie nie zależne firmy (o ile jeszcze należą do spółki to wykorzystalbym hale w Skawinie żeby całkowicie wydzielić produkcję profili od produkcji okien) ... wypracować markę dla profili i skupić się na produkcji profili PCV , a okna ?? niech będą dalej produkują pod marką TRAS , a do profili bym powołał calkowicie niezależną spółkę i wypromował markę (jak zrobił to GARBALINSKI z FORISEM) . Bo narazie jest tak są teoretycznie okna TRAS i profile ECO a wszyscy i tak kojarzą to jako jedno i to samo ... i mogło by się okazać że w pewnym momencie ze sprzedaży stolarki spółka osiąga ponad 100 mln sprzedaży i ze sprzedazy profili drugie tyle ... a dużo większy jest potencjał rozwoju w tej drugiej branży ...

zw

Post autor: zw »

Nareszcie - myślę , że jeszcze nie raz usłyszymy o tej firmie
ODPOWIEDZ