Czy można okleinować aluminium w okleiny drewnopodbne np Renolit?
Czy ktoś słyszał o takim wynalazku? A może jakieś inne rozwiązanie? Mam zapytanie od wymagającego klienta.
Pozdrawiam.
Okleinowane aluminium
-
Arek
Nie wiem z jakiego rejonu Polski jesteś więc nie mogę dac Ci namiarów na handlowca. Zadzwoń jednak do bazy firmy Metra Poland Aluminium Sp. zo.o. tel. 022-7298184 (fax 022-7298560) lub e-mail [email protected].
Dostępne rozwiązania to okleinowanie folią Renolit, malowanie proszkowe na strukturę drewna, w dowolnym kolerze RAL lub specjalnym. W ofercie także okna aluminiowo-drewniane (bazą jest okno z aluminium a od wewnątrz ramki drewniane -cudo.
[email protected]
Dostępne rozwiązania to okleinowanie folią Renolit, malowanie proszkowe na strukturę drewna, w dowolnym kolerze RAL lub specjalnym. W ofercie także okna aluminiowo-drewniane (bazą jest okno z aluminium a od wewnątrz ramki drewniane -cudo.
[email protected]
-
wolfe
-
Arek
Większość pokazuje to jako ciekawostkę. Metra może pochwalić się wieloma ciekawymi realizacjami. Jeśli interesuje kogoś gotowy wyrób podaję adres producenta [email protected] - jeśli produkcja to adres biura j.w.