Co sądzicie o profilach KBE

klient

Co sądzicie o profilach KBE

Post autor: klient »

Jestem potencjalnym klientem na wymianę okien. Otrzymałem ofertę od firmy na okna z profilu KBE. Czy ktoś może mi doradzić czy profil jest dobry?

oknoAD

rad

Post autor: rad »

dobry sprawdzony profil, polecam
dobrze wykonany będzie funkcjonował wiele lat,
zyczliwy

Re: Co sądzicie o profilach KBE

Post autor: zyczliwy »

klient pisze:Jestem potencjalnym klientem na wymianę okien. Otrzymałem ofertę od firmy na okna z profilu KBE. Czy ktoś może mi doradzić czy profil jest dobry?
kolejny zagubiony inteligent ktory pomylil strony internetowe - czlowieku: nalzysz do ludzi ktorych okniarze tepia bo zawracacie tylko glowe i podniosicie nam cisnienie - nie mozna jednoznacznie stwierdzic ktory profil jest najlepszy bo jezeli chodzi o parametry przenikalnosci ciepla to wszystkie profile na rynku maja podobny wspolczynnik, musisz sie przyjzec wykonaniu i tradycji firmy

pozdrawiam i przepraszam za moj ton wypowiedzi
Życzliwy (ten prawdziwy)

Post autor: Życzliwy (ten prawdziwy) »

Proponuję ci się nie wkurzać tak od razu tylko przeczytać dokładnie pytanie, które nie brzmiało czy profil KBE jest najlepszy. Moja druga propozycja jest taka byś znalazł sobie inny login użytkownika ponieważ ten którego używasz jest już zajęty.
Gosc

Post autor: Gosc »

panie Zyczliwy (nie Zyczliwy - wszystko jedno) nie widac tu ze Panski login jest zastrzezony wiec kazdy moze sie pod tym nickie podpisac[/code]
ODPOWIEDZ