Chyba najlepszy profil w Europie - to jest okno pasywne z prawdziwego zdarzenia
VEKA atakuje
VEKA atakuje
Przed chwilą obejrzałem sobie badania z iFT Rosenheim dla VEKA ALPHALINE - Uf ramy = 1,0 W/m2K .
Z szybą 0,7 to pewnie wyjdzie 0,80

jawaryn 
-
parapetypcv
- Zaangażowany

Re: VEKA atakuje
z tej podniety tylko sie nie.....................ups wstydKNMTG pisze:Przed chwilą obejrzałem sobie badania z iFT Rosenheim dla VEKA ALPHALINE - Uf ramy = 1,0 W/m2K .
Chyba najlepszy profil w Europie - to jest okno pasywne z prawdziwego zdarzeniaZ szybą 0,7 to pewnie wyjdzie 0,80
Re: VEKA atakuje
...co Ty taki złośliwy - jak stara baba po menopauzieparapetypcv pisze:z tej podniety tylko sie nie.....................ups wstydKNMTG pisze:Przed chwilą obejrzałem sobie badania z iFT Rosenheim dla VEKA ALPHALINE - Uf ramy = 1,0 W/m2K .
Chyba najlepszy profil w Europie - to jest okno pasywne z prawdziwego zdarzeniaZ szybą 0,7 to pewnie wyjdzie 0,80
jawaryn 
Panowie ja przed chwilą w innym poście powiedziałem że Jezierski jest oki a to moja konkurencja.... Proszę nie zachowujcie się jak chłopcy z 3A i przyznajcie że VEKA jest jednym z lepszych profili na rynku. Proszę brać pod uwagę chińskie wynalazki, rodzime produkty... a i innych będących na rynku dość długo. Nikt mi nie powie że kupująć okno na VEKA od przyzwoitego producenta robicie błąd.
Trochę subiektywności Panowie i Panie
Trochę subiektywności Panowie i Panie