Witajcie drodzy forumowicze!
Jak wiadomo że wraz z przylotem bocianów "odlatują" promocyjne ceny okien. Pytanie jest proste czego możemy się spodziewać? -2% czy -5%.Podpowiedzcie jak to jest. Pozdrawiam
PODWYŻKI PODWYŻKI PODWYŻKI
-
krzysiek30
- Czytelnik

Jakiej podwyżki co Ty piszesz wszyscy zjazd cenowy robią coraz większy.
Ja mam zapewnienia od swoich dostawców że do połowy kwietnia cen nie podniosą a potem to maksymalnie 2% z rabatu zabiorą!do końca maja .
I wiem że tak będzie bo konkurencja nie śpi i handlowcy z innych firm pojawiają się coraz częściej z coraz to lepszymi ofertami!!!
Pozdrawiam wszystkich.
Ja mam zapewnienia od swoich dostawców że do połowy kwietnia cen nie podniosą a potem to maksymalnie 2% z rabatu zabiorą!do końca maja .
I wiem że tak będzie bo konkurencja nie śpi i handlowcy z innych firm pojawiają się coraz częściej z coraz to lepszymi ofertami!!!
Pozdrawiam wszystkich.
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
K0olego, z tymi podwyżkami to masz rację. Ja u siebie cen nie podniosę, bo dostaję cenę o dostawcy profili na każdy rok w styczniu. Ale wiem, że komponenty do produkcji PVC podrożeją - ropa już nie taka tania- a z niej produkuje się PVC. Stal już drożeje i ceny zmieniają się na razie co 2 tygodnie. Huty szkła zapowiedziały podwyżki od kwietnia. I powiedzcie mi, czy na pewno producenci okien nie zmienią cen, jak kroją się wzrosty cem półproduktów min 10%?