Brokat miał zwalniać pracowników
-
dino
Brokat miał zwalniać pracowników
Brokat miał zwalniac pracowników a własnie przyjmuje.Produkcja jest na poziomie 1000 jednostek dziennie,maszyny sa juz prawie spłacone i wszystko idzie w tym kierunku aby dogonic oknoplast.
-
mirek
Re: Brokat miał zwalniać pracowników
ciebie dino chyba pogielo jak okna w brokacie. cos duzo wiadomosci jak na 30 min. o brokacie. dino powiedz ile biur brokat zamkna w ostatnim czasie (ok.3 miesiace). powodzeniadino pisze:Brokat miał zwalniac pracowników a własnie przyjmuje.Produkcja jest na poziomie 1000 jednostek dziennie,maszyny sa juz prawie spłacone i wszystko idzie w tym kierunku aby dogonic oknoplast.
-
Gość
-
nowy1
dino ty jestes z brokatu to widac słychac i czuć...ja w przeciwieństwie do moich przedmówców nie bede komentował twoich słów ale wiem żę końcówka ubiegłego roku i trzy pierwsze miesiące bieżącego roku należały do brokatu w rankingu Veki..tylko że rok ma 12 miesiecy tam u was dzieje sie cos nie dobrego. I jeszce jedno nie mam pojecia czy brokat zamyka biura czy też zrywa umowy z niewłaściwymi dealerami wiem jednak ze macie nowe biura w Czechach i gdzieś na wschodzie ...chyba na Białorusi ale nie wiem czy to nie plotka. Moi drodzy przedmówcy wiem żę spora część kadry z M/S przeszła do brokatu wiec chyba w całej pólnocnej Polsce produkują krzywe okna a jednoski liczą razy sto. Kraków zaciera rece Oknoplast ma pole do popisu. A tak na marginesie zna ktoś historie nazwy fabryki brokat ... co za nazwa?
POZDRAWIAM!!!
POZDRAWIAM!!!
-
Gościu
Nazwa Brokat, to bardzo proste, materieł który się specyficznie mieni, ulubiony przez niektóre piękności. Właściciel Brokatu zaczynał od produkcji żaluzji, pomijam handelek szmatkami, a ponieważ Kołobrzeg to modna mieścina, więc ludzie chcieli szałowych żaluzji - brokatowych.
Nic prostszego by nie tracili orientacji trzeba nazwać firemkę Brokat.
Po rozpoczęciu produkcji okienek niestety została cokolwiek infantylna nazwa.
Ale właściciela trzeba cenić za to do czego doszedł.
-
wir
...taa, pomylił mu się tylko obrót z zyskiem w pewnym momencie. A tak pozatym to wejście smoka było o`k. Sprzedawajcie dalej poniżej kosztów to machniecie repley-a!Gościu pisze:Nazwa Brokat, to bardzo proste, materieł który się specyficznie mieni, ulubiony przez niektóre piękności. Właściciel Brokatu zaczynał od produkcji żaluzji, pomijam handelek szmatkami, a ponieważ Kołobrzeg to modna mieścina, więc ludzie chcieli szałowych żaluzji - brokatowych.
-
Bzinks
błyszczyk
Witam
czytam tak uważnie wszelkie informacje na temat firmy Brokat , jaka to ona nie wspaniała i WIELKA i że goni Oknoplast okey - proszę przyrównać tak na początek stronę www Brokatu i Oknoplastu , okay na początek - pozdrawiam
http://www.oknoplast.com.pl/
http://www.brokat.com.pl/
p.s. oczywiście nie mam nic do firmy Brokat , wkurza mnie jedynie przesadne chwali-pięstwo
czytam tak uważnie wszelkie informacje na temat firmy Brokat , jaka to ona nie wspaniała i WIELKA i że goni Oknoplast okey - proszę przyrównać tak na początek stronę www Brokatu i Oknoplastu , okay na początek - pozdrawiam
http://www.oknoplast.com.pl/
http://www.brokat.com.pl/
p.s. oczywiście nie mam nic do firmy Brokat , wkurza mnie jedynie przesadne chwali-pięstwo
-
Gość
Nawet nie wiecie ilu producentow okien to byli producenci żaluzji wymienie tych co znam :wir pisze:...taa, pomylił mu się tylko obrót z zyskiem w pewnym momencie. A tak pozatym to wejście smoka było o`k. Sprzedawajcie dalej poniżej kosztów to machniecie repley-a!Gościu pisze:Nazwa Brokat, to bardzo proste, materieł który się specyficznie mieni, ulubiony przez niektóre piękności. Właściciel Brokatu zaczynał od produkcji żaluzji, pomijam handelek szmatkami, a ponieważ Kołobrzeg to modna mieścina, więc ludzie chcieli szałowych żaluzji - brokatowych.
Jezierski, skan-kolor,hoverol,fonfara,stryjeks,brokat mozna by wymieniac i wymieniac a wiecie co jest najsmieszniejsze ?? Identyczna sytulacja jak obcenie w oknach byla w zaluzjach 7 czy 8 lat temu . Tez sie wyrzneli pozostala co 10 firma a wiekszosc przeszla na okna .... teraz sie historia powtaza ciekawe gdzie teraz skocza ....
Co do strony to porownaj sobie strone www.drutex.com.pl do www.oknoplus.com.pl . Gdybys po wygladzie ocenial to uznalbys ze firma OKNOPLUS robi 10 razy tyle okien co DRUTEX a jest akurat odwrotnie
-
Gość
-
Gość
To tak jak z maluchem i mercedesem. Mercedes też nie jest w niczym lepszy od malucha, poza tym że ma trochę bajerów.Anonymous pisze:A co wam się w stronie Brokatu nie podaba? Nie każdego stać na flashe i inne bajery jak rozdaje okna za darmo... Zresztą strona oknoplastu nie imponuje niczym poza "bajerami" - jest trudna w nawigacji i za długo się otwiera dla noranlego modemowicza. Jaki producent - taka jego witryna...
-
Duch
Dino przestań promować stronę Brokatu - co ...zbyt mało odwiedzających...???
Jeżeli dobrze sobie przypominam ( a b.dobrze) to strona Firmy Brokat pojawiła się w internecie od kilku miesięcy. Porzednia należała do niejakiego Pana O. z Lublina - "słynne okna z jedną szybą"...
Oczywiście w szokującej cenie.

Jeżeli dobrze sobie przypominam ( a b.dobrze) to strona Firmy Brokat pojawiła się w internecie od kilku miesięcy. Porzednia należała do niejakiego Pana O. z Lublina - "słynne okna z jedną szybą"...
-
Workoholik
-
mirek