Fabryka Okien Różański
Fabryka Okien Różański
Problemy firmy

- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: Fabryka Okien Różański
.
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 3:57 pm przez perfektaokna, łącznie zmieniany 1 raz.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
czasami mam wrażenie że niektórzy pracownicy pracują firmie za karę nie podchodzą do pracy z entuzjazmem, jeli nie chcesz tam pracować to nie pracuj jeśli cię nie szanują to ty bądź mądrzejszy i szanuj pracodawcę swego bo możesz mieć gorszego co do innych rzeczy to bez konkretów się nie obędzie odpowiedź udzielona przez ciebie jest odpowiedzią tendencyjna nie pokazującego wcale oblicza firmy a snująca się jakby na domysłach i plotkach. Dam ci rade jak cię nie podoba u nich to :
1. nie bierz od nich towaru
2. nie pracuj u nich
3. nie wysyłaj prezesowi na święta kartki z życzeniami
4. a najlepiej nie rozmawiaj z nikim o tym co sobie w główce ubzdurałeś
1. nie bierz od nich towaru
2. nie pracuj u nich
3. nie wysyłaj prezesowi na święta kartki z życzeniami
4. a najlepiej nie rozmawiaj z nikim o tym co sobie w główce ubzdurałeś
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
mój też nie bo nie odbieram od nich, ty najwyraźniej wiesz co i jak napisać
mój 11-miesięczny synek bardziej niż ty potrafi wyrazić to o co mu chodzi
jak masz coś do nich to wylej swoje rzewne łzy na forum a nie piszesz dwie linijki postu z którego nic nie wynika co to ma być " ci którzy z nimi współpracują wiedza o co chodzi" jeśli wiedzą to po co to pisać
i kto i ile ma potomków.więc zapraszam na spływ kajakowy
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
skwituje krótko " Jestem Adam z debilami nie gadam "
taki jesteś wiracha a masz 5 postów jak cię skrzywdzili to się idź mamusi wyżalić widać jesteś baba skoro sam sobie nie możesz poradzić z problemami,a teraz idę do domku do żony i dzieci zaglądnę jutro zobaczyć co za brednie piszesz

I zakończył się ciekawy temat.
W podobnym temacie też chciałem się dowiedzieć o innej firmie i podobnie się skończyło. Pierwsze lepsze obrzucenie błotem a potem i tak niewiadomo o co chodzi.
Szkoda bo argumenty czyta się najciekawiej.
W podobnym temacie też chciałem się dowiedzieć o innej firmie i podobnie się skończyło. Pierwsze lepsze obrzucenie błotem a potem i tak niewiadomo o co chodzi.
Szkoda bo argumenty czyta się najciekawiej.
No to co Heyah i do przodu 
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
Problemy firmy
problem to ma chyba pan kemor sam ze sobą i z rozpoznaniem własnej osobowości w stosunku do określenia się w świecie realnym i interaktywnym. Wg mnie Pan kemor prezentuje sobą zwykłego buraka chama i człowieka który sam nie wie o czym pisze. Ehhh.... Szkoda mojego czasu na pisanie w tym poście.
Pozdrawiam
Prawdziwych handlowców
ZCP - Zostali Ci Prawdziwi
Pozdrawiam
Prawdziwych handlowców
ZCP - Zostali Ci Prawdziwi
-
Dealer2007
- Małomówny

No proszę i pan kemor zamilkł jak jego żałosne wypowiedzi skomentowali kolejni forumowicze. I bardzo dobrze dzięki panowie, i szczerze popieram takie osobowości trzeba zgniatać w zarodku lub poprostu ignorować- ignorantów, w myśl zasady " nie ruszaj g...na bo będzie śmierdziało".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Dealer2007
- Małomówny

Zapomniałem dodać że f-ma Różański jest dla mnie KONKURENCJĄ na rynku.
...to tak na wypadek kolejnych idiotycznych domysłów kemora lub jemu podobnych.
...to tak na wypadek kolejnych idiotycznych domysłów kemora lub jemu podobnych.