przymiar do pilarki do listw

lama82
Czytelnik
Czytelnik

przymiar do pilarki do listw

Post autor: lama82 »

zamierzam kupić przymiar do pilarki do listw przyszybowych sterowany radiowo mam pytanie na jakie parametry mam zwracać uwagę ( mam troszkę luźny budżet :D ). mam już wstępne wyceny z ROTOXa, PREZ-METu i FIMTECu

oknoAD

Awatar użytkownika
marjan
Rozgadany
Rozgadany

Re: przymiar do pilarki do listw

Post autor: marjan »

napewno popatrz na obsługę serwisową oraz na możliwości łatwej konfiguracji komputera w jaki będzie wyposażony przymiar (korekty długości, i inne możliwości) , bo jak się zasugerujesz ceną to ...
lama82
Czytelnik
Czytelnik

mam jeszcze takie pytanko czy deklarowana przez Prez -met dokładność cięcia 0.4mm jest wystarczająca?
Bartłomiej Zegadło
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: Bartłomiej Zegadło »

Przecieą listwy przyszybowe tnie się na +1 do 2 mm i to jeszcze trzeba uwzględnić w programie do rozkroju. To na cholerę potrzebna taka dokładność?
lama82
Czytelnik
Czytelnik

przede wszystkim po to żeby uzyskać wysoką estetykę wyrobu a po drugie żeby nie narażać zgrzewy na dodatkowe obciążenia. docinam tak listwy już kilka lat i nie było jeszcze klienta który by powiedział złe słowo o wyglądzie listw przyszybowych i chcę żeby tak zostało.
Tomasz_R
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Tomasz_R »

Witam i Polecam bez ogródek nasze przymiary do listew przyszybowych ,które posiadają możliwość przesyłania drogą radiową wymiaru na stół przymiarowy ze zderzakiem . Polecam R&D Tech . Nasza strona z ofertą http://oknonet.pl/firma/oferta/fid,17130.html lub pod numerem telefonu 068 4557101. Pozdrawiam
Tomasz R.

lama82
Czytelnik
Czytelnik

proszę o przedstawienie oferty
ODPOWIEDZ