czy ktoś współpracuje z Bajcarem???
-
dealer
czy ktoś współpracuje z Bajcarem???
czy macie problemy z dostawami, reklamacjami ,terminami, jakością stolarki itp.. to co wyczytałem to ponoć jakość szyb jest słaba.Ale prosiłbym ludzi współpracującymi z Bajcarem o wypowiedź.Mam zamiar podpisać z nimi umowę o współpracy.
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
dealer
-
Gość
-
Gość
-
współczujący
Re: wariat
gigi - fajną masz ksywę (dzieci tak mówią kiedy coś parzy)gigi pisze:varioco?????kon by sie usmial ludzie smilowskiej chyba niemaja co robic!!Anonymous pisze:Niezły jest Varioplast z Rabczańskiej w PoznaniuAnonymous pisze:słyszłem że ma dobre ceny?? podaj namiary na firmę z Poznania.
-
T.P.
Dealerze
Firma Bajcar obchodziła w zeszłym miesiącu swoje dziesieciolecie, gościła ponad 150 swoich dealerów i co dla Ciebie powinno być najważniejsze bawili się dobrze . Znaczy to że są zadowoleni. Chcesz to się dołącz, chyba że oczekujesz gwiazdek z nieba a nie okien.
Produkt do sprawdzenia w ITB.
Pomyślnych łowów.
Firma Bajcar obchodziła w zeszłym miesiącu swoje dziesieciolecie, gościła ponad 150 swoich dealerów i co dla Ciebie powinno być najważniejsze bawili się dobrze . Znaczy to że są zadowoleni. Chcesz to się dołącz, chyba że oczekujesz gwiazdek z nieba a nie okien.
Produkt do sprawdzenia w ITB.
Pomyślnych łowów.