URZĘDOWSKI
-
Pogromca w
- Czytelnik

URZĘDOWSKI
Nie wiem jaka jest polityka w Firmie Urzędowski ale nie jest DOBRZE!!! Terminy kosmiczne potwierdzają na 4-tyg a schodzą po 12-tyg. A jak się dzwoni donich to są wielce zbulwersowani o co nam chodzi szczegulnie jedna Pani. Teraz jeszcze zmienili okucia na Sigenia Aubi. Schodzą na manowce jak tak dalej pójdzie to będzie nie za ciekawie!!!! Czy ktoś też ma znimi problemy!!!!
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: URZĘDOWSKI
Miałem juz pominąć milczeniem Twój post, bo jest wyraźnie napisany pod wpływem impulsu.
Ale na trzy swoje posty w dwóch chwalisz Dobro.. Też porównanie!
Gdybyś był w tej branży dłużej to wiedziałabyś że spóźnienia u Urzędowskiego to nic wyjątkowego (chociaż przez ostatnie dwa lata było prawie idealne).
Problemy tworzą ludzie i ich oczekiwania. Cóż złego jest w zmianie okuć? A Twoja firma ile razy zmieniła dostawcę w ciągu ostatnich 10 lat? Czy to dobrze? Pogromca.. wybacz, ale jesteś mało poważny.
Aha, aż dziwne że nie podałeś nazwiska tej Pani ??
Ale na trzy swoje posty w dwóch chwalisz Dobro.. Też porównanie!
Gdybyś był w tej branży dłużej to wiedziałabyś że spóźnienia u Urzędowskiego to nic wyjątkowego (chociaż przez ostatnie dwa lata było prawie idealne).
Problemy tworzą ludzie i ich oczekiwania. Cóż złego jest w zmianie okuć? A Twoja firma ile razy zmieniła dostawcę w ciągu ostatnich 10 lat? Czy to dobrze? Pogromca.. wybacz, ale jesteś mało poważny.
Aha, aż dziwne że nie podałeś nazwiska tej Pani ??
-
Pogromca w
- Czytelnik

Dostawę? Ani Raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo w porównaniu z Dobro............... to Urzędoś to hała
.D............. z tym sie nie kryje a Urzędowski prubuje być najlepszymTy jesteś PAN ....z POZDRO.... Wszystkiego naj....
czy ktoś kiedyś zrobi z tym pożądek ? tego się czytać nie da , POGROMCA W kogo ty reprezentujesz?
finlandia masz racje , problemy tworzą sami ludzie pamiętam kiedyś spotkałem Janusza Urzędowskiego w jednym z wizytowanych przez niego biur już wtedy wszyscy robili okna pod wymiane czyli np 1460x 1430 a Ziembice klapały 1480 x 1480 . po moim pytaniu czy da sie coś z tym zrobić bo tracimy mase klientów , odpowiedział wiesz mam trzech technologów po studiach a chętnie zamienił bym ich na jednego człowieka po zawodowej szkole .
finlandia masz racje , problemy tworzą sami ludzie pamiętam kiedyś spotkałem Janusza Urzędowskiego w jednym z wizytowanych przez niego biur już wtedy wszyscy robili okna pod wymiane czyli np 1460x 1430 a Ziembice klapały 1480 x 1480 . po moim pytaniu czy da sie coś z tym zrobić bo tracimy mase klientów , odpowiedział wiesz mam trzech technologów po studiach a chętnie zamienił bym ich na jednego człowieka po zawodowej szkole .
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Pogromca w, jak mi coś nie smakuje, to tego nie konsumuję..Pogromca w pisze:Dostawę? Ani Raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo w porównaniu z Dobro............... to Urzędoś to hała.D............. z tym sie nie kryje a Urzędowski prubuje być najlepszymTy jesteś PAN ....z POZDRO.... Wszystkiego naj....
Po prostu. Szanuj swój układ nerwowy.
panowie nic zlego nie jest w zmianie okucia caly problem polega na tym ze brak odpowiedniej logistyki w sigeni kladzie na lopatki njalepszych bo nikt nie wie ile okucia przyjedzie z zamowionego i czego bedzie brakowac a panowie przyjedzajacyna przeszkolenie zalogi sa zaganiani w kozi rog przez okuwajacych w danej fabryce i to tylko denerwuje kontrahentow,kazdy z nas mozd miec pretensje do kazdego ale na rynku trzeba sie utrzymac i w kazdym oknie jest troche chinszczyzny mimo ze oficjalnie nikt nie chce sie do tego przyznac ale wymuszaja to luzne przepisy i chec zysku .
-
Grzegorz Sobczyk
- Czytelnik

Produkty Urzędowskiego plasują się w czołówce (jakości) produktów dostępnych w Polsce. A terminy... znaczy że jest duży popyt na ten dobry produkt co znacznie wydłużyło czas oczekiwania na ten wymarzony produkt.
- okna wrocław
- Czytelnik

- Kontakt:
Jestem tego samego zdania, opóźnienia w sezonie świadczą o wielu chętnych na produkty, dlatego przed zamówieniem okien dobrze by było się zorientować w terminach.
Przed nami święta i wtedy najwięcej jest klientów którzy 3 dni przed świętami chcą zamówić i jeszcze wymienić okna. Nie wiem jak u innych ale u nas tak co roku
------------------------------------
~~Okna Wrocław~~
Przed nami święta i wtedy najwięcej jest klientów którzy 3 dni przed świętami chcą zamówić i jeszcze wymienić okna. Nie wiem jak u innych ale u nas tak co roku
------------------------------------
~~Okna Wrocław~~
-
Pogromca w
- Czytelnik

Radze wam Panowie wgłębić sie w temat i pózniej się wypowiadać , dlaczego Urzędowski ma opóznienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Dlatego że w Dobroplaście jest wg Ciebie lepiej?
Odnoszę wrażenie że to ja jestem powodem Twojego ataku..
Odnoszę wrażenie że to ja jestem powodem Twojego ataku..
-
Pogromca w
- Czytelnik

Panie Finlandia nic do pana niemam. Tylko chce uświadomić wszystkich że Urzędowski nie jest taki pożądny jak onim piszecie!!!
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Mój drogi Pogromoco w.
To nie ja zaczęłem ten temat a poziom Twoich wypowiedzi uważam za żenujący.
To nie ja zaczęłem ten temat a poziom Twoich wypowiedzi uważam za żenujący.
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Pogromco, takie pytanie.
Dlaczego uparłś się na zdyskredytowanie Urzędowskiego?
Jak widzisz czas już skończyć, bo poklasków tu nie będzie.
Dlaczego uparłś się na zdyskredytowanie Urzędowskiego?
Jak widzisz czas już skończyć, bo poklasków tu nie będzie.
Pogromco W jeśli ludzie mają ochote czekac tyle czasu na okna to tylko wypadało by pozazdrościc firmie Urzędowski renomy ,
ja jak powiem klientowi że na moje okna poczeka 3-4 tygodnie to on łąpie się za głowe i już go nie ma
ja jak powiem klientowi że na moje okna poczeka 3-4 tygodnie to on łąpie się za głowe i już go nie ma
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.
-
Grzegorz Sobczyk
- Czytelnik

otóż to są produktu na które Klient chce czekaćkrakus pisze:... pozazdrościc firmie Urzędowski renomy ,
Produkty firmy URZĘDOWSKI sa klasyfikowane jako średnia półka co i tak jest w mojej opinii sukcesem jak na tak wielką firmę w stolarce drewnianej.
Daleko im do takiego wykończenia powierzchni jaki serwują GEBAUER czy WIKTORCZYK.
Daleko im do takiego wykończenia powierzchni jaki serwują GEBAUER czy WIKTORCZYK.
jawaryn 
-
Grzegorz Sobczyk
- Czytelnik

Chciałbym poznać te różnice proszę zamieścić porównanie.KNMTG pisze:Produkty firmy URZĘDOWSKI sa klasyfikowane jako średnia półka co i tak jest w mojej opinii sukcesem jak na tak wielką firmę w stolarce drewnianej.
Ja zamawiam u WIKTORCZYKA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
No tak Charlie, napisałeś coś, więc może uzasadnij - może będzie bardziej wairygodnie i da nam podstawę do dalszej dyskusji.Grzegorz Sobczyk pisze:Chciałbym poznać te różnice proszę zamieścić porównanie.KNMTG pisze:Produkty firmy URZĘDOWSKI sa klasyfikowane jako średnia półka co i tak jest w mojej opinii sukcesem jak na tak wielką firmę w stolarce drewnianej.
-
Timber
- Czytelnik

- Kontakt:
A kto ci w drewnie zrobi szybciej? Według mnie 4 tygodnie to dla drewna bardzo krótki termin.krakus pisze:Pogromco W jeśli ludzie mają ochote czekac tyle czasu na okna to tylko wypadało by pozazdrościc firmie Urzędowski renomy ,
Prawdziwa szkoła to warsztat pracy.
jo łotwierom na wiosna 2010 produkcjo drewniano,
mom plastiki, aluminiumo i bede mioł drewno.
Za rok bede taki wielki jak Użendowski,
TANIO BEDZIE
wsyskie co majo tanio majo duzo firmom
mom plastiki, aluminiumo i bede mioł drewno.
Za rok bede taki wielki jak Użendowski,
TANIO BEDZIE
wsyskie co majo tanio majo duzo firmom
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Teamt ucichł, pojawiły się nowe wątki,
ale ja w starym napiszę coś co może niektórzy już słyszeli jako plotkę.
URZĘDOWSKI WCHODZI W OKNA PCW!. Salamender BluEvolution.
Normalnie nie napisałbym tego, chciaż myślałem o takim kontrolowanym przecieku w swoim blogu.. ale.. wstrzymałem się.
Dziś już wiem, że można o tym głośno mówić.
ale ja w starym napiszę coś co może niektórzy już słyszeli jako plotkę.
URZĘDOWSKI WCHODZI W OKNA PCW!. Salamender BluEvolution.
Normalnie nie napisałbym tego, chciaż myślałem o takim kontrolowanym przecieku w swoim blogu.. ale.. wstrzymałem się.
Dziś już wiem, że można o tym głośno mówić.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Aha, i zapytam:znacie kogoś kto PRODUKUJE okna natym profilu? Tylko chodzi mi o firmy które faktycznie wykonują już zamówienia na BluE ?
Termin 12 tyg bierze się prawdopodobnie z kłopotów z płynnością. I tyle. A prawie nikt nie da mu towaru bez 100% zaliczki.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Bardzo grubo ponad 12 mięsięcy (a nie tygodni) są opóźnione te "newsy". Ta sprawa wystarczająco się rozjaśniła ponad 2 lata temu.qwert pisze:Termin 12 tyg bierze się prawdopodobnie z kłopotów z płynnością. I tyle. A prawie nikt nie da mu towaru bez 100% zaliczki.
Nieoficjalnie MS . Oficjalnie niedługo

(broń w szatnie)
W moim przypadku nie mam zarzutów do firmy urzędkowskie montaż i termin w jak najlepszym porządku a same okna są piękne drewno to drewno
Firma się postarała chciałem zdążyć przed zimą zamontowac drewniane okna urzedowskiego i się udało okna zostały zamontowane 16.11.2010. Chwalę się dla tych co mają wątpliwości co do okien tej firmy jednak radze wszystko uzgadaniać z samym dilerem żeby nie było wątpliwości i nie sugerować się szkodliwymi postami ze strony przeciwnych film które chcą pogorszyć opinie Urzędowskiego
pozdrawiam i polecam Artur
W moim przypadku nie mam zarzutów do firmy urzędkowskie montaż i termin w jak najlepszym porządku a same okna są piękne drewno to drewno
pozdrawiam i polecam Artur
-
Timber
- Czytelnik

- Kontakt:
Dziwne że wszystkie superlatywy na temat rożnych firm (nie tylko Urzędowskiego) piszą zawsze ludzie którzy dopiero się zarejestrowali
Taka reklama działa przeważnie w drugą stronę.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Ale oni tego nie wiedzą (bo przed chwilą się zarejstrowali) i nie mieli jeszcze okazji czytać forum.
Śmieszą mnie takie wpisy, są żałosne i też wg mnie przynoszą więcej szkody niż pożytku.
Wszędzie trzeba MYŚLEĆ.
Śmieszą mnie takie wpisy, są żałosne i też wg mnie przynoszą więcej szkody niż pożytku.
Wszędzie trzeba MYŚLEĆ.
I co
Prawie pozamiatane
Złożono wniosek o ogłoszenie upadłości firmy.
e-mail: [email protected]
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Widzę ze niektórych cieszy ta sprawa, to parę słów dla lepszego kontekstu:
Wniosek wg info oknonetu dotyczy Urzędowski sp. z o.o.
Od jakiegoś pól roku działalność "idzie" przez Urzędowski Dystrybucja sp. z oo. , więc tak jakby inny podmiot.. trochę w tym rynkowego "cwaniactwa" ale dzięki temu produkcja działa poza sporami toczonymi przed sądem przez kancelarie prawnicze.
Przypominam, że chodzi o to, że CZH uważa że Urzędowski ma dług, a Janusz Urzędowski uważa, że to dług fikcyjny mający na celu wrogie przejęcie jego firmy.
Wniosek wg info oknonetu dotyczy Urzędowski sp. z o.o.
Od jakiegoś pól roku działalność "idzie" przez Urzędowski Dystrybucja sp. z oo. , więc tak jakby inny podmiot.. trochę w tym rynkowego "cwaniactwa" ale dzięki temu produkcja działa poza sporami toczonymi przed sądem przez kancelarie prawnicze.
Przypominam, że chodzi o to, że CZH uważa że Urzędowski ma dług, a Janusz Urzędowski uważa, że to dług fikcyjny mający na celu wrogie przejęcie jego firmy.
Witam 
Dysponujemy większą ilością informacji, ale opublikujemy je po BUDMIE po uzyskaniu informacji z obu stron. Z rzeczy które nie wymagają większego sprawdzania to fakt, że 02.12.10 roku powstała nowa firma URZĘDOWSKI WINDOOR SP. Z O.O.,. Ta historia jest złożona i naszym zdaniem nie zakończy się szybko....
Więcej pod koniec stycznia, może trochę szybciej.
red. nacz. Andrzej Kubicki
P.S Tymczasem finiszujemy z RAPORTEM LISTA 1000, jutro rano idzie do druku
. 300 stron wiedzy o branży
. Premiera na BUDMIE 11.01.11, zapraszam do nas no i na GALĘ Kryształowych Profili i Orderów Jakości 12.01.11
Dysponujemy większą ilością informacji, ale opublikujemy je po BUDMIE po uzyskaniu informacji z obu stron. Z rzeczy które nie wymagają większego sprawdzania to fakt, że 02.12.10 roku powstała nowa firma URZĘDOWSKI WINDOOR SP. Z O.O.,. Ta historia jest złożona i naszym zdaniem nie zakończy się szybko....
Więcej pod koniec stycznia, może trochę szybciej.
red. nacz. Andrzej Kubicki
P.S Tymczasem finiszujemy z RAPORTEM LISTA 1000, jutro rano idzie do druku
Też dziś usłyszałem o tej drugiej firmie.
Najważniejsze jest rozstrzygnięcie sporu - kto komu uszył buty
Jeżeli Urzędowski się wybroni to ok. bo w przeciwnym razie, to że ma drugą firmę nie pomoże bo wierzytelności idą za człowiekiem a nie firmą.
Ktoś kogoś chce wydymać - pytanie kto kogo
Najważniejsze jest rozstrzygnięcie sporu - kto komu uszył buty
Jeżeli Urzędowski się wybroni to ok. bo w przeciwnym razie, to że ma drugą firmę nie pomoże bo wierzytelności idą za człowiekiem a nie firmą.
Ktoś kogoś chce wydymać - pytanie kto kogo
e-mail: [email protected]
-
Timber
- Czytelnik

- Kontakt:
Jakos nie chce mi się wierzyć, że Urzędowski nic o tym nie wiedział, że ma niezapłacone faktury na 37 baniek. Po prostu cos kombinowali i nie wyszło i teraz próbuje ratować d..ę