Wystrzegajcie się firmy TECHNO PLAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
radoo
Wystrzegajcie się firmy TECHNO PLAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam chciałem wszystkim czytającym tą wiadomosć odradzic robienie interesów z TECHNO PLAST warszawa Odrowąża9 są bardzo niesolidną firma czekam już na okna juz 26 dni a Firma nawet niema ochoty i zamiaru powiadomić mnie o lasie moich okien !!!!!!!!!!! To jest farsa !!! I nabijanie ludzi w butle !! wystrzegajcie się tych ..............
-
Gość
Re: Wystrzegajcie się firmy TECHNO PLAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szanowny Pnie,radoo pisze:Witam chciałem wszystkim czytającym tą wiadomosć odradzic robienie interesów z TECHNO PLAST warszawa Odrowąża9 są bardzo niesolidną firma czekam już na okna juz 26 dni a Firma nawet niema ochoty i zamiaru powiadomić mnie o lasie moich okien !!!!!!!!!!! To jest farsa !!! I nabijanie ludzi w butle !! wystrzegajcie się tych ..............
zwariwane terminy w tym sezonie to niestety fakt ale poziom obsługi firm produkujących okna to drugie ja już przyzwyczaiłem sie ,że potrzebuje czasami 2-uch godz. aby dodzwonic sie do firmy i uszłyszec głos paniusi ,że jak się panu nie podoba to niech Pan idzie gdzie indziej.
życzę wytrwałości
Piotr
-
Gość
A ktoś się ostanio śmiał z 4 tygodni w M&S? Oni przynajmniej szczerze mówią, że robią w 4 tygodnie i tak robią... Inni obiecują w 2 a później mają klienta w d... i po 6 tygodniach łaskawie się odzywają!
Jeżeli są tu jacyś klienci to mam propozycję: jak ktoś wam oferuje "suprokna w superterminie" to proponuję zawrzeć w umowie zapis, że za każdu dzień opóźnienia wykonawca płaci np. 5% kary... Wtedy się okaże, kto tylko bajeruje klienta...
Jeżeli są tu jacyś klienci to mam propozycję: jak ktoś wam oferuje "suprokna w superterminie" to proponuję zawrzeć w umowie zapis, że za każdu dzień opóźnienia wykonawca płaci np. 5% kary... Wtedy się okaże, kto tylko bajeruje klienta...
-
mierk
-
Msowiec
Poprawka !!!! od ubiegłego tygodnia max 3 tygodnie z dostawą do składu fabrycznegoAnonymous pisze:A ktoś się ostanio śmiał z 4 tygodni w M&S? Oni przynajmniej szczerze mówią, że robią w 4 tygodnie i tak robią... Inni obiecują w 2 a później mają klienta w d... i po 6 tygodniach łaskawie się odzywają!