co sądzicie o profilu winhouse

rejtan

co sądzicie o profilu winhouse

Post autor: rejtan »

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

jest to jak VEKA [jest to licencja] udzielona tureckiej firmie - największy producent profili na świecie [ciekawe co?]
System wchodzi na polski rynek. Mają aprobatę. Więcej nic nie wiem.
Gość

A ja ostatnio czytałem, że największym producentem profili okiennych na świecie jest Deckenick.
mirek

Post autor: mirek »

Anonymous pisze:A ja ostatnio czytałem, że największym producentem profili okiennych na świecie jest Deckenick.
prosze swiata nie ograniczac tylko li do europy
mozesz podac z łaski swojej materialy na ktorych opiera sie twoje twierdzenie o deckeniku mojm zdaniem jest to profil raczej lokalny (europa zachodnia kilka panstw srodkowej europy) i ze swiatem nie ma nic wspolnego jesli sie myle to przepraszam , ale bladzic jest rzecza ludzka.
pozdrawiam
Gość

No właśnie skąd te wiadomości o tym kto jest największy w produkcji profili. Winhouse może nie jest najmniejszy ale jeśli tak dużo produkuje i sprzedaje poza Europą to niby gdzie (Chyba nie w Afryce). Znam jeden ranking z Ameryki Północnej - największym producentem jest Royal Group Technologies (www.Plasticnews.com).

Pozdrawiam
Gość

Nie widzieliście reklamy deckenicka:
Jeśli kupicie okna Deceuninck, największego producenta profili okiennych z PCW na swiecie, nie musicie sie martwić ....

Gość

To dlaczego w polsce na winhausie tylko garażowcy produkujš?
Gość

I co z tego, że garażowcy. Ich jest 3.000.
Gość

3000 firm produkuje na winhouse ??? na 2500 producentow 3000 produkuje na winhouse ... A ja jeszcze nawet nie widzialem zeby ktory kolwiek z moich klientow tym handlowal ... no ale moze np. te 3000 producentow dziala np. w Warszawie lub okolicach (a ze 100 jest w samym Nadarzynie) .
ODPOWIEDZ