opinia o fimtec
opinia o fimtec
witam, mam pytanie, dotyczące oczyszczarki fimtec czy warta jest zainteresowania czy lepiej sobie odpuścić? jakie są opinie o tej firmie (serwis, ceny za serwis).
Re: opinia o fimtec
Lama ile kosztuje samochód ?
I co myślisz o koszcie jego serwisu?
I wyraź opinie na temat firmy serwisowej.
CZY TY ABY JESTEŚ Z BRANŻY?
Zadane przez ciebie pytanie wskazuje na zupełny brak jakiejkolwiek wiedzy na temat maszyn do produkcji okien PVC.
Życzę powodzenia przy wyborze ( maszyny bardzo istotnej w procesie produkcji) ORAZ BARDZO DUŻO WYROZUMIAŁOŚCI "szczęśliwym" nabywcom produkowanej przez ciebie stolarki otworowej.
I co myślisz o koszcie jego serwisu?
I wyraź opinie na temat firmy serwisowej.
CZY TY ABY JESTEŚ Z BRANŻY?
Zadane przez ciebie pytanie wskazuje na zupełny brak jakiejkolwiek wiedzy na temat maszyn do produkcji okien PVC.
Życzę powodzenia przy wyborze ( maszyny bardzo istotnej w procesie produkcji) ORAZ BARDZO DUŻO WYROZUMIAŁOŚCI "szczęśliwym" nabywcom produkowanej przez ciebie stolarki otworowej.
kurde chłopie chyba mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem co?
po pierwsze nie pytam o cenę bo ją znam.
po drugie pytałem o koszty i poziom serwisu czyli czy np:firma nie miga się od dokonywania napraw lub nie wykonuje polityki" najpierw tańsza cena za maszynę a potem sobie odbijemy na serwisie)
po trzecie jak na pewno wiesz a taki orzeł musi wiedzieć to czyszczarka fimtecu jest wyposażona w silniki liniowe i ciekawy jestem jak sprawują się one w praktyce(np czy nie ulegają awarii )
po czwarte chyba nie na miejscu jest podgryzanie konkurencji i życzenia "szczęśliwości dla klientów"
szczególnie że pytanie było do FACHOWCÓW od produkcji.
z poważaniem
po pierwsze nie pytam o cenę bo ją znam.
po drugie pytałem o koszty i poziom serwisu czyli czy np:firma nie miga się od dokonywania napraw lub nie wykonuje polityki" najpierw tańsza cena za maszynę a potem sobie odbijemy na serwisie)
po trzecie jak na pewno wiesz a taki orzeł musi wiedzieć to czyszczarka fimtecu jest wyposażona w silniki liniowe i ciekawy jestem jak sprawują się one w praktyce(np czy nie ulegają awarii )
po czwarte chyba nie na miejscu jest podgryzanie konkurencji i życzenia "szczęśliwości dla klientów"
szczególnie że pytanie było do FACHOWCÓW od produkcji.
z poważaniem
kolego jeżeli wybieżesz ten sprzęt to zmieni się patrzenie na produkowanie okien. Jeżeli cena za maszyne jest rynkowa to serwisowo cię nie zawiedzie. Z tego co znam to prosta w obsłudze przy najnowocześniejszym wyposażeniu.
Fimtec ma naprawdę dobry serwis... Miło się z nimi pracuje, a to rzadkość!
Krzysztof Hnatów, Deceuninck Polska Sp. z o.o.
- FORZA
- Małomówny

- Kontakt:
dzięki
Pozdrawiam
i zapraszam wszystkich na DNI OTWARTE 11-14 STYCZNIA 2011 do naszej siedziby w Plewiska k/Poznania ul.Południowa 46
beSzczelne Okna !
Pozdrawiam
i zapraszam wszystkich na DNI OTWARTE 11-14 STYCZNIA 2011 do naszej siedziby w Plewiska k/Poznania ul.Południowa 46
beSzczelne Okna !
"FF" FAST & FORTE