Wyposażenie ekip montażowych
Wyposażenie ekip montażowych
Chciałbym poprawić wizerunek ekip montażowych poprzez wyposażenie ich w jednolite narzędzia. Jakie narzędzia niezbędne i jakie marki polecacie?
Z góry dziękuję za pomoc.
G.
Z góry dziękuję za pomoc.
G.
Re: Wyposażenie ekip montażowych
Polecam Makite przyzwoite ceny i jakość dobra.
Wszystko jest względne i zależy od punktu widzenia i siedzenia.
A ja tam mam wyposażenie w Hitachi i nie narzekam.
HILTI naturalnie, że jest najlepszą marką, jeżeli chodzi o elektronarzędzia 
Ale jednak podliczając cenę zakupu, makita vs. hilti to bardziej opłaca się korzysta z makity
hitachi ? mamy kilka szlifierek palą się strasznie,
( opinia na podstawie ok 60 szt. młotów, wkrętarek, wiertarek, szlifierek, wyrzynarek itp .)
Ale jednak podliczając cenę zakupu, makita vs. hilti to bardziej opłaca się korzysta z makity
hitachi ? mamy kilka szlifierek palą się strasznie,
( opinia na podstawie ok 60 szt. młotów, wkrętarek, wiertarek, szlifierek, wyrzynarek itp .)
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Patrząc na cenę to wszystko będzie tańsze od HILTI ale trzeba śledzić oferty bo trafiają się super promocje na sprzęt a patrząc na jakość to nic nie będzie lepsze od HILTI jeszcze długo.
Mam jeszcze parę profesjonalnych wiertarek AEG i naprawdę nieźle wymiatają, kilka METABO wiertarek udarowych i wkrętarek tu już gożej, szlifierki BOSCH tu jest OK, piły łańcuchowe MAKITA - żadna rewelacja itd - dlatego mam obraz tych narzędzi. Jeżeli się dba o nie to będą działały bardzo długo i bezawaryjnie ale dbać o narzędzia trzeba nauczyć ludzi co je obsługują bo to sporo kosztuje i oni muszą się tego dowiedzieć i nauczyć. Wiertarka to nie pies aby ciągać-prowadzać ją na smyczy-kablu po glebie.
Oczywiście mówimy o profesjonalnych narzędziach a nie amatorskich typu zielony BOSCH itd, które też oczywiście trzeba szanować.
Mam jeszcze parę profesjonalnych wiertarek AEG i naprawdę nieźle wymiatają, kilka METABO wiertarek udarowych i wkrętarek tu już gożej, szlifierki BOSCH tu jest OK, piły łańcuchowe MAKITA - żadna rewelacja itd - dlatego mam obraz tych narzędzi. Jeżeli się dba o nie to będą działały bardzo długo i bezawaryjnie ale dbać o narzędzia trzeba nauczyć ludzi co je obsługują bo to sporo kosztuje i oni muszą się tego dowiedzieć i nauczyć. Wiertarka to nie pies aby ciągać-prowadzać ją na smyczy-kablu po glebie.
Oczywiście mówimy o profesjonalnych narzędziach a nie amatorskich typu zielony BOSCH itd, które też oczywiście trzeba szanować.
e-mail: [email protected]
Milwaukee!!!! zwłaszcza 28v pracują jak sieciowe -jeden minus to że trochę ważą, ale to jest sprzęcior.
Jendrek