poszukuje producenta na profilu VECA
poszukuje producenta na profilu VECA
Witam!!!
Poszukuje producenta na profilu VECA. Nie wiem jak sie ten profil nazywa, ale jest szeroki z wkladka styropianowa. Za odpowiedzi i podpowiedzi z gory dzieki.
Poszukuje producenta na profilu VECA. Nie wiem jak sie ten profil nazywa, ale jest szeroki z wkladka styropianowa. Za odpowiedzi i podpowiedzi z gory dzieki.
Re: poszukuje producenta na profilu VECA
A co to za nowy system VECA ? 
Przejrzałem Twoje wypowiedzi i......
ręce opadają a twarz rozjaśnia uśniech
Nie będę cytował wszystkich wypowiedzi ale oto próbka:
KUPIĘ DRZWI CHIŃSKIE
CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ PROFESJONALNE ROZPÓRKI
Drodzy forumowicze!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,, to z czystym sumieniem polecam DOBROPLAST ZAMBRÓW. ...........................z Jestem ze świętokrzyskiego. Zależnie od warunków i ilości działam na terenie całej UE.przez kamilstar
Veca,veca ,,,, to gdzieś koło vetrxsu,kns i oknoplastu tylko cokolwiek z boku.
Możesz spróbować kupić inny dowolny profil i dokleić kawałek styropianu , Najlepiej tzw "twardy" przecież jesteś jak piszesz serwisantem to na pewno dasz radę. Taniej wyjdzie i zaoszczędzisz na poszukiwaniach
ręce opadają a twarz rozjaśnia uśniech
Nie będę cytował wszystkich wypowiedzi ale oto próbka:
KUPIĘ DRZWI CHIŃSKIE
CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ PROFESJONALNE ROZPÓRKI
Drodzy forumowicze!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,, to z czystym sumieniem polecam DOBROPLAST ZAMBRÓW. ...........................z Jestem ze świętokrzyskiego. Zależnie od warunków i ilości działam na terenie całej UE.przez kamilstar
Veca,veca ,,,, to gdzieś koło vetrxsu,kns i oknoplastu tylko cokolwiek z boku.
Możesz spróbować kupić inny dowolny profil i dokleić kawałek styropianu , Najlepiej tzw "twardy" przecież jesteś jak piszesz serwisantem to na pewno dasz radę. Taniej wyjdzie i zaoszczędzisz na poszukiwaniach
na Profilach VEKA pracuje firma KONSEK z Rybnika na śląsku, to jest firma która prowadzi produkcję okien od kilkunastu lat jak i sprzedaje samochody Toyota.
Zadzwoń do Firmy Veka w Skierniewicach i podadzą Tobie najbliższego producenta na systemie Veka od Twojego zamieszkania.
http://www.veka.pl/content/siec.php
dane adresowe :
VEKA Polska Sp. z o.o.
ul. Sobieskiego 71
96-100 Skierniewice
tel.: (46) 834 44 00, 834 44 34
fax: (46) 834 44 74
e-mail: [email protected]
Uwaga! Adresy fabryk wytwarzających produkty w oparciu o systemy profili VEKA (producentów okien, drzwi i rolet) znajdziecie Państwo na stronie "Sieć sprzedaży" niniejszego serwisu internetowego. VEKA Polska nie prowadzi bezpośredniej sprzedaży produktów finalnych, tj. okien, drzwi i rolet.
http://www.veka.pl/content/siec.php
dane adresowe :
VEKA Polska Sp. z o.o.
ul. Sobieskiego 71
96-100 Skierniewice
tel.: (46) 834 44 00, 834 44 34
fax: (46) 834 44 74
e-mail: [email protected]
Uwaga! Adresy fabryk wytwarzających produkty w oparciu o systemy profili VEKA (producentów okien, drzwi i rolet) znajdziecie Państwo na stronie "Sieć sprzedaży" niniejszego serwisu internetowego. VEKA Polska nie prowadzi bezpośredniej sprzedaży produktów finalnych, tj. okien, drzwi i rolet.
okna VECA
to coś jak NOKLA E71 TV Dual SIM, czy sciphone I9+++
to na portalu aukcyjnym kupisz
:) w zakładce Inni producenci.
Ewentualnie w Chińskim centrum w Wólce Kosowskiej.
Natomiast Vekę kupisz u dilera za rogiem. A ten z wkładką to Alphaline.
Pozdro
Ewentualnie w Chińskim centrum w Wólce Kosowskiej.
Natomiast Vekę kupisz u dilera za rogiem. A ten z wkładką to Alphaline.
Pozdro