Windoor Expert - nowe pismo

finlandia
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Windoor Expert - nowe pismo

Post autor: finlandia »

Może ten temat nie spodoba się oknonetowi, bo chciałbym pogadać o tym nowym wydawnictwie branżowym -WINDOOR EXPERT - pewnie wielu z Was już miało w ręku.
Co Wam się podoba? Czego za mało? Co nietrafione... ? Przyznam szczerze - że po pierwszym numerze miałem mały niedosyt i chętnie kupiłbym drugi numer by dalej wyrabiać sobie zdanie - jest możliwość nabycia pojedyńczych egzemplarzy czy tylko prenumerata?

oknoAD

Awatar użytkownika
jubra
Fachowiec
Fachowiec

Re: Windoor Expert - nowe pismo

Post autor: jubra »

Dobrze się stało, że temat ten został zapoczątkowany chociaż mam wrażenie wybiegnięcia przed szereg jest na dzień dzisiejszy jeszcze przedwczesne. Zespół redakcyjny OKNONET na pewno nie będzie miał nic przeciwko i sam powinien ten temat zapoczątkować.
Mam tylko jedną uwagę do kontynuatorów tego tematu na tym forum, aby dać szansę Redakcji trochę rozwinąć skrzydła, bo jak zaczniemy obracać się już po pierwszym czy drugim numerze:
cytat - Finlandia "Co Wam się podoba? Czego za mało? Co nietrafione... ? ", może okazać się dyskusją przedwczesną bo jeszcze nie wiemy co będzie w numerze trzecim itd.... Podejrzewam, że Redakcja chętniej będzie oczekiwać propozycji tematów niż ich oceny (zaczęli przecież w dobrej wierze).
Redakcja zapowiada, że chce budować markę i pracować nad osiąganiem profesjonalizmu i tu boję się się tego czy stawiane przed tym pismem nasze indywidualne żądania zadowolą w równym stopniu wszystkich czytelników - pozwólmy Redakcji na okres adaptacyjny w nowej profesji.
Aby nie skończyć tego posta jałowym wywodem, chciałbym zaproponować Redakcji "Kącik propozycji wydawniczych forumowiczów" zbiorczo ukierunkowanych na podstawie propozycji prezentowanych w otwartym przez "Finlandię" temacie.
Mam wrażenie, że jak zaczniemy od negatywnych dywagacji i prezentacji subiektywnych odczuć po pierwszych numerach "WINDOOR Expert" możemy stanąć w poprzek istotnym zamierzeniom Redakcji.
REDAKCJI życzę powodzenia - wszystkim forumowiczom natomiast Wesołych i Zdrowych Świąt.
ODPOWIEDZ