SONAROL - BUDMA
SONAROL - BUDMA
Co powiecie o stoisku i produktach Sonarolu na Budmie??? troche z nimi juz współpracuje i zrobilo to na mnie wrażenie nowe profile i całokształt. Poznałem właścicieli jak i reszte ekipy z targow i przyznam chyba najbardziej zgrana ekipa. Oczywiscie u innych wystawcow było duzo ciekawostek i napewno tez interesujacych rzeczy ale oni naprawde zrobili dobre wrazenie.
Re: SONAROL - BUDMA
KRYPTOREKLAMA

W jaki sposób sprawdzałeś zgranie ekipy ? względem np Vetrexu czy Dako ? 
Akurat co do ekipy to chyba zatrudnili dużo nowych osób ze względu na ekstruzję, więc raczej za zagrani to być nie mogą...
p.s. czyli był "słynny uścisk prezesa"
Akurat co do ekipy to chyba zatrudnili dużo nowych osób ze względu na ekstruzję, więc raczej za zagrani to być nie mogą...
p.s. czyli był "słynny uścisk prezesa"
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
To fakt, że handlowy aż kipi energią.. i wpuszcza podobne posty gdzie się da..
a marketing intrerentowy wymaga przede wszystkim cierpliwości..
a marketing intrerentowy wymaga przede wszystkim cierpliwości..
-
LECHPOZNAN
- Czytelnik

Witam
Nie będę się rozpisywał o firmie Sonarol, sprzedaje okna w województwie wielkpolskim i dlatego sprawdziłem ich ofertę....
Plusy:
- oferta cenowa pozwala konkurować z każdym producentem
- wyposażenie okien , całkiem sympatyczne - w standardzie ( 6- komór, wypełnienie dolnego wrębu, listawa transportowa, klamki, kotwy montażowe , i jeszcze kilka fajnych rzeczy w gratisie
- termin w sezonie do dwóch tygodni -max
- okna zawsze dostarczane są przez dwóch kierowców i okna wnoszą do biura.
- wyceny 24 h
- miałem reklamacje- załatwiona w tydzień
- handlowiec który mnie obsługuje- poukładany i z doświadczeniem i zawsze można na niego liczyć.
-
Jestem zadowolony ze współpracy.
pozdrawiam
lechpoznan
Nie będę się rozpisywał o firmie Sonarol, sprzedaje okna w województwie wielkpolskim i dlatego sprawdziłem ich ofertę....
Plusy:
- oferta cenowa pozwala konkurować z każdym producentem
- wyposażenie okien , całkiem sympatyczne - w standardzie ( 6- komór, wypełnienie dolnego wrębu, listawa transportowa, klamki, kotwy montażowe , i jeszcze kilka fajnych rzeczy w gratisie
- termin w sezonie do dwóch tygodni -max
- okna zawsze dostarczane są przez dwóch kierowców i okna wnoszą do biura.
- wyceny 24 h
- miałem reklamacje- załatwiona w tydzień
- handlowiec który mnie obsługuje- poukładany i z doświadczeniem i zawsze można na niego liczyć.
-
Jestem zadowolony ze współpracy.
pozdrawiam
lechpoznan
-
branżownik
- Czytelnik

Może jeszcze za ciebie wykonują pomiary i podpisują umowę z klientem?
Miejcie trochę litości dla oczu !!Chcesz się reklamować to za to zapłać a nie szukasz naiwnych.
Podaj namiary na to swoje biuro to uwierzę.
Miejcie trochę litości dla oczu !!Chcesz się reklamować to za to zapłać a nie szukasz naiwnych.
Podaj namiary na to swoje biuro to uwierzę.
Lech Poznań jeżli czytasz forum to wiesz zapewne, że nie sprzedaję okien, a jedynie komponenty do ich tworzenia. Właśnie stoję przed wyborem okien, ten Sonarol tak chwalisz to podaj mi namiary na biuro, mam pracę mobilną to podjadę jutro, pojutrze. Montaż ewentualnie też byłby nie daleko 
p.s. Pochwalony został handlowiec, to był punkt przełomowy tej nieudolnej reklamy, więc chyba nie ma dużo do roboty, że się sam chwali w internecie MASAKRA
p.s. co do tego standardowego wyposażenia to ta listwa trnasportowa to niezły żart, nie siedzę bezpośrednio w oknach ale wiem, że co poniektóre firmy w standardzie to mają listwę ale podparapetową i to z uszczelką...
p.s. Pochwalony został handlowiec, to był punkt przełomowy tej nieudolnej reklamy, więc chyba nie ma dużo do roboty, że się sam chwali w internecie MASAKRA
p.s. co do tego standardowego wyposażenia to ta listwa trnasportowa to niezły żart, nie siedzę bezpośrednio w oknach ale wiem, że co poniektóre firmy w standardzie to mają listwę ale podparapetową i to z uszczelką...
-
LECHPOZNAN
- Czytelnik

....wiadmość dla "spec 84 "
Nie będę komentował twojej odpowiedzi, ale jeżeli tak bardzo chcesz mnie odwiedzić , to zapraszam do mojego biura- Przeźmierowo ul. Kwiatowa 1
pozdrawiam
Szymon
Nie będę komentował twojej odpowiedzi, ale jeżeli tak bardzo chcesz mnie odwiedzić , to zapraszam do mojego biura- Przeźmierowo ul. Kwiatowa 1
pozdrawiam
Szymon
Mówisz, że podajesz dane swojego dealera. Okey odwiedzę osobiście sprawdzę jaką ekspozycję i biuro zapewnie swojemu odbiorcy Sonarol (mam nadzieję, że mają na ekspozycji taras podnoszono-przesówny...), bo niestety strony www nie mogę odszukać 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Tak odbiegnę od tego tematu:
strony internetowe swoim dilerom tworzy Konal z Warmii ( o ile nie przekręciłem nazwy:) )
strony internetowe swoim dilerom tworzy Konal z Warmii ( o ile nie przekręciłem nazwy:) )