Przyssawki do szyb - jakie?
Przyssawki do szyb - jakie?
Witam.
Jak w temacie, co polecacie.
Moje stare już się wysłużyły i czas na nowe.
Co polecacie na chwilę obecną warte zakupu?
Nie muszą być najtańsze, muszą być pewne, lepiej zapłacić za lepsze przyssawki niż później za szyby.
Pozdrawiam
Jak w temacie, co polecacie.
Moje stare już się wysłużyły i czas na nowe.
Co polecacie na chwilę obecną warte zakupu?
Nie muszą być najtańsze, muszą być pewne, lepiej zapłacić za lepsze przyssawki niż później za szyby.
Pozdrawiam
-
Trzcinka85
- Czytelnik

Re: Przyssawki do szyb - jakie?
Hej,
Na obecny momet polecam przyssawki firmy Bohle, znaleźć je można tu: http://bit.ly/I2Zo7B w ofercie jest wiele, pojedyncze, podwójne z głowicami przegubowymi lub podwójne. Zależy do czego dokładnie są Ci potrzebne i jakie masz prefernecje.
Pozdrawiam i życze powodzenia przy zakupie
Na obecny momet polecam przyssawki firmy Bohle, znaleźć je można tu: http://bit.ly/I2Zo7B w ofercie jest wiele, pojedyncze, podwójne z głowicami przegubowymi lub podwójne. Zależy do czego dokładnie są Ci potrzebne i jakie masz prefernecje.
Pozdrawiam i życze powodzenia przy zakupie
Wurth u nas sprawdził się najlepiej , tanie nie były.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
A ja używam Jobi (czy jakoś tak) kupione w VBH. Made in Germany. Za przyssawkę nośność 150 kg coś ok 300zł.
Bez zastrzeżeń.
Za to moje pierwsze przyssawki , z allegro - coś za 30zł.. no mają fajny uchwyt do trzymania. Nic więcej dobrego o nich nie przychodzi mi do głowy
Bez zastrzeżeń.
Za to moje pierwsze przyssawki , z allegro - coś za 30zł.. no mają fajny uchwyt do trzymania. Nic więcej dobrego o nich nie przychodzi mi do głowy
-
pawelkolanik
- Czytelnik

- Kontakt:
Widziałem taką fajne przyssawki do czyszczenia szyb w akwarium. Na magnesy i przesuwania go po szybie , czyszcząc ją.
- Grabicak
- Małomówny

- Kontakt:
Ja kupiłem 2 komplety >>takich<<
są w walizce więc podczas transportu się nie zabrudzą i zawsze są gotowe do pracy.
są w walizce więc podczas transportu się nie zabrudzą i zawsze są gotowe do pracy.
Moje posty przedstawiają moje subiektywne zdanie i nie każdy musi się z nimi godzić.
Pozdrawiam normalnych.
Pozdrawiam normalnych.