STARE OKNA ???

GWN
Czytelnik
Czytelnik

STARE OKNA ???

Post autor: GWN »

Witam wszystkich. Bardzo prosze o rade. Zaczynam dzialac w branzy okiennej i nie wiem co mam robic ze starymi oknami, tzn tymi które rozmontowuję u klientów. Czy to sie nadaje na jakieś surowce wtórne? czy może mogę to zgdzieś sprzedać? a jak nie to gdzie to powinnam wyrzucać. A może mogę to komus dać i na coś moze się komuś przydać> nie mam pojęcia. Dzieki za jakiies rady.
Goska

oknoAD

Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

zatrudnic montazyste spoza miasta: ramami sobie dom ogrzeje a z szyb zrobi szklarnie ;)
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
GWN
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: GWN »

dzieki za podpowiedz, tez w sumie tak mozna, ale jak mam montazystów z miasta, to co mam zrobić z tymi starymi oknami?
oknaplast
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: oknaplast »

witam, chetnie oddam tajkie strare okna komus jak ktos chce.
Najwyższa jakość konkurencyjne ceny. Certyfikat ISO 9001. Jezeli mieszkasz w Warszawie lub okolicach i masz zamiar wymienić okna - skontaktuj sie z nami. NIE BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁ WYBORU
d.dino
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: d.dino »

niech wymontowują je w miare w całości i dogadaj sie z jakas spoldzielnia nie raz potrzebuja do wymiany w domach ktore sa w dalszym czasie przeznaczone do rozbiorki
dino
Pan Starszy
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Pan Starszy »

Niech je składuje gdzieś sobie. Po pierwszym kiedy nasze społeczeństwo będzie już członkami Unii to moze tak się "wzbogacić", że raz w sam raz nic innego w tej branzy sie nie będzie tak dobrze sprzedawało. ( Obym się jednak mylił czego wszystkim życzę i sobie )

Buszman
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Buszman »

Ze starych ram rób kliny ( dogadaj się z jakimś stolarzem), skrzydła pod śmietnik, zastaną wywiezione przez adminstratora terenu. :D
"Pytania są tendencyjne"
ODPOWIEDZ