GDZIE SĄ MOJE OKNA ???!!!! I KASA....!!!!!

Oszukany
Czytelnik
Czytelnik

GDZIE SĄ MOJE OKNA ???!!!! I KASA....!!!!!

Post autor: Oszukany »

Firma - Okna Rybnik - PRZEKRECIŁA MNIE NA 15 TYS !!!!!!!!!!!, dzwoniłem do Łodzi do Salamandra i okazuje się , że ich kasa tez poszła sie pie....!!
Firma nagle przestała istnieć , tyle razy przestawiali mnie z montażem i w końcu sprawa się rypła.
POMÓŻCIE!!! , jak mam odzyskać swoje pieniądze???!!!! czy w obliczu tej sytuacji jest na to jakaś szansa ???

oknoAD

Al Capone
Małomówny
Małomówny

Post autor: Al Capone »

Zawsze można pomóc przed zakupem okien. Teraz to musztarda po obiedzie. To jest przestroga dla wszystkich którzy chcą zaoszczędzić parę groszy i kupują okna w garażu! :lol:
rafpol
Czytelnik
Czytelnik

No to niezly klops ...

Post autor: rafpol »

No to niezly klops ... ale to jest wlasnie pogon za cena. Malo kto zwraca uwage na to czy firma jest wiarygodna. Liczy sie kasa.
Nie twierdze ze reprezentuje najbardziej wierygodna firme ale klienci na szczescie coraz czesciej nabieraja zaufania gdy dowiaduja sie ( nie tylko w biurze ale od innych osob ) ze firma od wielu lat jest w tej samej branzy, pod ta sama nazwa i wtym samym miejscu. W zasadzie trzeba miec duzego pecha zeby trafic na nieuczciwa firme ktora ma "kilkuletnia historie". My pracujemy juz 10 lat co na polskim rynku jest wg mnie niezlym wynikiem.
Wracajac do tematu postu nr 1, to skop wlascicielowi d.... jesli go znajdziesz.

Pozdrawiam
ZNAWCA
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ZNAWCA »

Czy ta firma była własanością jednej osoby? Czy masz z nimi podpisaną prawdziwą umowę. Z datą zawarcia, terminem realizacji, z opisem towarów i usług. Jeżeli w gre wchodzi 15000,00pln, domyślam się że to jest za całość umowy. czy te pieniądze są wpłacone pod nazwą zaliczka, czy zadatek. O tego trzeba by było zacząć!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH OKNIARZY. ABY NAM SIĘ DOBRZE DZIAŁO.
kotwa
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kotwa »

w tym przypadku nieważne zadatek, zaliczka czy przedpłata. umowa nie została dotrzymana. proponuje skorumpować urzędnika skarbowego i dojść do gościa po NIP. POWODZENIA
TADZIU
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: TADZIU »

Wyrwij chwasta... .

sthulp
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: sthulp »

TAKIE ZYCIE
ODPOWIEDZ