CO Z TĄ "normą 2000" ????
-
WERYFIKATOR formy wartośc
- Czytelnik

CO Z TĄ "normą 2000" ????
Czy "N 2000" dotrwa do roku 2005? Coś ostatnio słychać, że źle się tam dzieje. Ale może to tylko plotka.[/b]
NORMA 2000 rozwijała się w ostatnich latach bardzo dynamicznie, tworząc nowe biura sprzedaży, zasypując miasta ulotkami oraz agresywną i intensywną reklamą. Jednak od ok.roku widzę jak kolejne ich biura są zamykane lub dealerzy zmieniają Dostawcę. Myślę więc, że jeżeli nie zmienią podejścia do rynku oraz sposobu zarządzania znikną z rynku. 
Prezes pisze:sprzedawałem okna normy w 2002r .te okna to mercedes.jeżeli ktoś z was
miał styczność z tymi oknami,a zna lepsze lub tak samo dobre to niech
je wymieni.
Lanko, aluplast+ rot nt. Nieporównywalnie lepsze, podłóg no.... 20..........., Jeśli miałeś u nich kredyt to ci reklamacje załatwili. Ja płacę gotówką i tym i tamtym, ale ci załatwiają, a tamci nie (aż od maja) więc co tu porównywać. Ponadto u tych drugich trafiłem po raz pierwszy reklamację..........ok 14 dni temu, i już dawno po sprawie. Sam się dziwię, no ale tak już jest, fakty upraszczają wybór dostawcy, bo dla mnie najważniejszą rzeczą po za płynnością finansową, jest brak kłopotów, i tutaj Lanko póki co bobrze się spisuje.
Co to za no........... 2,,,,nie zamknięta reklamacja od maja.
Z czym do gościi.
Ty wiesz, że ja wiem, o czym mówię.
-
- Czytelnik

Panie Mańku, poznałem obie fabryki okien, obie są różne i każda z nich ma swoje mocne strony. Bardzo przykro czytać, jak ktoś jedną z nich zniesławia, nieważne którą, obie są dobre a każda inna. Sercem jestem z N .........2,,,,,,,,,,, ale Lanko lepiej mnie obsługuje, produkt, to produkt ma działać i wszystko, cenyyyyyy kilka groszy różnicy zależnie od przypadku. Wiem że u obu dostawców mam dobre ceny, ponieważ płacę gotówką, nie później jak przy dostawie.
-
- Czytelnik

Podobno już nie istnieją!!!
Mają wyłączone telefony i zakład jest zamknięty. Ale dlaczego?
Pisałem na tym forum że uważam iż najbardziej niebezpiczną osobą dla firmy X jest sam Pan Właściciel, a zaraz p nim jej najjaśniejszy zarząd, czyli menagment.
Doszły mnie plotki że właśnie tej Firmie zaszkodził jej właściciel.
To są tylko plotki od dłuższego czasu wszysto tam było coraz bardziej tajemnicze, a info o firmie to byl tylko plotki, oczywiście mam na myśli informacje które docierały do mnie.
Tak czy inaczej Norma 2000 nie działa, straciłem małą zaliczkę i niezałatwione od maja reklamacje.
Nie jest źle, zawsze może być gorzej. Po mojemu nie ma już najlepszego producenta okien w kraju.
Doszły mnie plotki że właśnie tej Firmie zaszkodził jej właściciel.
To są tylko plotki od dłuższego czasu wszysto tam było coraz bardziej tajemnicze, a info o firmie to byl tylko plotki, oczywiście mam na myśli informacje które docierały do mnie.
Tak czy inaczej Norma 2000 nie działa, straciłem małą zaliczkę i niezałatwione od maja reklamacje.
Nie jest źle, zawsze może być gorzej. Po mojemu nie ma już najlepszego producenta okien w kraju.
-
- Czytelnik

"Fabryka działa"
Gdzie ta fabryka?
Mają zadłużenie nie 5 lecz 7-mio komorowe.
To kto da im teraz szkło, profil i okucia, kto będzie sprzedawał ich okna
i wpłaci zaliczki na poczet nowych zmówień?
Mają zadłużenie nie 5 lecz 7-mio komorowe.
To kto da im teraz szkło, profil i okucia, kto będzie sprzedawał ich okna
i wpłaci zaliczki na poczet nowych zmówień?
-
- Czytelnik

wyścigi
Pytanie czy ktoś dysponuje tak szybkim samochodem by mógł tego pana kierowcę dogonić. Kto pierwszy ten lepszy!!!
Odpowiedzi niestety nie znam, bo nie jestem panem T.W. - piszę to, czego się z pewnych źródeł dowiedziałem. Skoro macie taki dobry kontakt z kierowcą to sami go spytajcie jak to jest
[/quote]
Odpowiedzi niestety nie znam, bo nie jestem panem T.W. - piszę to, czego się z pewnych źródeł dowiedziałem. Skoro macie taki dobry kontakt z kierowcą to sami go spytajcie jak to jest