Weryfikacja

artur1
Małomówny
Małomówny

Weryfikacja

Post autor: artur1 »

Ten rok chyba da popalić tanim firmą już widać problemy w Dobroplaście, ostanio słyszłem o Adamsie( dostarczają okna inne niż zamówione na fakturze wyfakturowane okno jeszcze inne jakakolwiek wymiana za 4 tyg.)Co się dzieje ? Ostatnio do biura moje żony zajechał handlowiec z ofertą współpracy 034 za 424 zł +10% za 5 komorówkę +10% za kolor jednostronny. Zacznijmy się w końcu cenić, bo zyskuje klient, który kupił tanie okno, a firma zastanawia się za co nie zapłacić, jak wyrobić na koszty. Może wkońcu wrócą czasy, że zaczniemy zarabiać, dealerzy przestaną skakać z firmy na firmę bo tam taniej ale żeby jeszcze chcieli zapłacić za faktury. Co wy na to

oknoAD

Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

zgadzam się z Tobą w pełni. czekam na ten okres weryfikacji przecież nie można pracowac dla idei trzeba zarabiac. mam nadzieje ze ludzie myslacy jak ja,Ty i wielu innych forumowiczów nie idzie na psełdo łatwizne, że zachowują się jak handlowcy/doradcy a nie darczyńcy....

przykład

fotel KLER cena ok 6000 tys (duzo mało przeciez w tesko mozna siedziec na fotelu za 50 zl).
MDO
Małomówny
Małomówny
Kontakt:

O cenach

Post autor: MDO »

Zabijanie się nawzajem na ceny jest ostatnią głupotą i kopaniem dołków pod sobą samym. Ale to psuje rynek. Myli się kto sądzi, ze do wyższych cen można będzie wrócić.
Generalny Przedstawiciel Firm: MTS-Fentec GmbH Niemcy, Stuga, Wielka Brytania,
artur1
Małomówny
Małomówny

Post autor: artur1 »

A dlaczego by nie wrócić do wyższych cen,nie chodzi mi odrazu o 800 zł brutto za 034 a przynajmniej podnieś cenę o jakieś 50 zł
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

artur1 pisze:A dlaczego by nie wrócić do wyższych cen,nie chodzi mi odrazu o 800 zł brutto za 034 a przynajmniej podnieś cenę o jakieś 50 zł
Niestety teraz to tylko nowy produkt z nowa cena. bardzo ciezko, wręcz niemożliwe bedzie podnieść cen. Za duzo jest taich co będą pisać na ulotkach "najtańsze okna w mieście"

ALE KIERUNEK MYSLENIA POCHWALAM
ODPOWIEDZ