Sterowanie do starych maszyn
Sterowanie do starych maszyn
Mam pytanko, kto może zrobić sterowanie do maszyn używanych do PVC w kraju. chodzi o ok 10 letnie maszyny Urbana. Czy to sie opłaca?
-
DKV Service
- Małomówny

- Kontakt:
Sterowania elektroniczne
Od kilku lat oferujemy sterowania do maszyn oraz ich rozbudowę. Czy to się opłaca? Decyzja zawsze należy do zlecającego i jego poglądu na sprawę. Proszę zapoznać się z naszymi propozycjami na stronie www.dkv.com.pl w dziale SERWIS. O kosztach możemy rozmawiać po ustaleniu typu maszyny i zakresu prac.
Pozdrawiam
Andrzej Geremek
elektronik DKV Service sp.z o.o.
Pozdrawiam
Andrzej Geremek
elektronik DKV Service sp.z o.o.
-
Andrzej Geremek
- Czytelnik

- Kontakt:
Sterowania
Wierzę,że są osoby,które potrafią robić różne "cuda" z maszynami. Niektóre rozwiązania może nawet się sprawdzą.Pozostaje kwestia "kto w przyszłości będzie w stanie to naprawić?" Ale są także przypadki takie jak opisany na naszej stronie http://www.dkv.com.pl/serwis.php?dzial=8 .
Można "łatać" maszyny na różne sposoby jednak stosowanie oryginalnych części kosztuje,bo taka jest polityka producentów,o czym wszyscy wiedzą. Wystarczy spojrzeć na naprawy samochodów gdzie sytuacja jest podobna.
Naszym atutem jest WIEDZA nabyta przy remontach i serwisie.Nie z kursów(które są zbyt ogólne) ale z 12-letniej praktyki. Oprócz sprawdzonych rozwiązań zapewniamy klientom pełen zakres dokumentacji i części zamiennych. Nasze rozwiązania, mimo że dopasowane do potrzeb klienta, bazują na standardowych i dostępnych podzespołach, które można zakupić od niezależnych dostawców.
A koszty dojazdu są bo nasza praca kosztuje właścicieli firmy DKV niezależnie od tego co robimy. Ich wysokość, tak jak koszt całej usługi, zawsze można negocjować. Myślę że można to zrozumieć i nie będę poruszał więcej tego tematu.
Pozdrawiam życząc niezawodnych maszyn, które same będą się serwisować
Andrzej Geremek
elektronik
DKV Service sp.z o.o.
Można "łatać" maszyny na różne sposoby jednak stosowanie oryginalnych części kosztuje,bo taka jest polityka producentów,o czym wszyscy wiedzą. Wystarczy spojrzeć na naprawy samochodów gdzie sytuacja jest podobna.
Naszym atutem jest WIEDZA nabyta przy remontach i serwisie.Nie z kursów(które są zbyt ogólne) ale z 12-letniej praktyki. Oprócz sprawdzonych rozwiązań zapewniamy klientom pełen zakres dokumentacji i części zamiennych. Nasze rozwiązania, mimo że dopasowane do potrzeb klienta, bazują na standardowych i dostępnych podzespołach, które można zakupić od niezależnych dostawców.
A koszty dojazdu są bo nasza praca kosztuje właścicieli firmy DKV niezależnie od tego co robimy. Ich wysokość, tak jak koszt całej usługi, zawsze można negocjować. Myślę że można to zrozumieć i nie będę poruszał więcej tego tematu.
Pozdrawiam życząc niezawodnych maszyn, które same będą się serwisować
Andrzej Geremek
elektronik
DKV Service sp.z o.o.
Ja wiem o czym mówię a Ty?