itb dla okien- to konieczność ?
-
zbyszek 1
itb dla okien- to konieczność ?
Jesli ktoś wie na pewno, czy okno musi posiadać certyfikat ITB niech odpowie. Dzięki. Zbyszek.
-
Gość
-
Gość
To prawda.Anonymous pisze:To chyba nie prawda.Gość2 pisze:może być, deklaracja zgodności ale poparta wynikami badańNigdzie nie jest napisane, że deklaracja zgodności wymaga jakichkolwiek badań - wystarczy zakładowy system jakości produkcji. Pozdrowienia - Robert
badania biezące -nie problem, kazdy producent sobie z tym poradzi. Ale jeszcze badania okresowe- a tu już ITB albo LTB.
pozdrowienia
"wierny czytacz forum"
-
Gość
-
zbyszek 1
itb
Dziekuję wszystkim za odpowiedzi.
Muszę wam powiedzieć, że kilka lat temu moja firma uzyskała cert iTB za 38 000 i podpisała umowę na okresowy nadzór nad certyfikatem. Wiąże się to z tym, że będziemy musieli zapłacić 2x po ok. 10000 pln. To jakieś nieporozumienie.
Chcę z tego zrezygnować.
Muszę wam powiedzieć, że kilka lat temu moja firma uzyskała cert iTB za 38 000 i podpisała umowę na okresowy nadzór nad certyfikatem. Wiąże się to z tym, że będziemy musieli zapłacić 2x po ok. 10000 pln. To jakieś nieporozumienie.
Chcę z tego zrezygnować.
-
Gość
Re: itb
Za duże mniejsze pieniądze możesz mieć to samo w COBR "Stolbud" w Wołominie. Polecam - Robertzbyszek 1 pisze:Dziekuję wszystkim za odpowiedzi.
Chcę z tego zrezygnować.
-
Gościu
Re: itb
Powodzenia.Anonymous pisze:Za duże mniejsze pieniądze możesz mieć to samo w COBR "Stolbud" w Wołominie. Polecam - Robertzbyszek 1 pisze:Dziekuję wszystkim za odpowiedzi.
Chcę z tego zrezygnować.
Słyszalem, że niedługo COBR może zniknąć, a po co komuś potem taki papier!!???
-
Gość