Kto zna PRYMAT Łódź

arek666
Czytelnik
Czytelnik

Kto zna PRYMAT Łódź

Post autor: arek666 »

Dostałem cennik od Prymatu, mają dobre ceny. ale ich nie znam.

oknoAD

Xenon550
Czytelnik
Czytelnik

Re: Kto zna PRYMAT Łódź

Post autor: Xenon550 »

ZAKUPILEM OKNA W FIRMIE PRYMAT z ŁODZI

GORĄCO WSZYSTKIM ODRADZAM !!!!!!

Przez 4 miesiące bezskutecznie starałem się reklamować stolarkę okienną. Zero ozdewu z Ich strony. Okna wstawione byle jak, piana zostala bardzo skąpo natryśnięta. W wielu miejscach miedzy oknem a murem byly dziury. Nie doczekalem sie reklamacji musialem zatrudnic nowych pracownikow. Nowa ekipa która poprawiala tych PARTACZY :oops: musiala ponownie wtrysnać piane.

Samo wykonanie okien (ALUPLAST) budzi wiele zastrzeżeń. Nie wiem czy byly robione po kilku glebszych czy też tak wyglada jakość firmy PRYMAT ale w miejscach łączenia na zgrzewach po miesiącu użytkowania pojawiły się pęknięcia. Do dnia dzisiejszego nikt nie raczyl zainteresować się moją reklamację

:idea: Wszystkim zainteresowanym moge przeslac fotografie wadliwie i niedbale wstawionej stolarki okiennej :idea:

UWAGA !!!!
Przestrzegam naiwnych potencjalnych klientów. Ja dałem się zwieść opiniom na forach.
Wiekszosc pozytywnych i pochlebnych opinii dotyczacych firmy Prymat jest pisana przez pracownikow tej firmy !! Bardzo dbają o reklame w internecie
ODPOWIEDZ