okna drewniane firmy pamoplast, a może eurookna,polskone
-
piotrgrodzisk
- Czytelnik

okna drewniane firmy pamoplast, a może eurookna,polskone
zastanawiam sie nad kupnem dużych okien drewnianych kilku firm.doradcie
wybrac sosne czy dołozyc do meranti.jak ma się jakosc w stosunku do ceny
wybrac sosne czy dołozyc do meranti.jak ma się jakosc w stosunku do ceny
-
dragard1951
- Małomówny

Tak naprawdę to okna z dębiny może wykonać prawie każdy kto wykonuje okna z sosny czy meranti lub innego "azjaty". Problem tkwi w samym surowcu, który jest trudno osiągalny w dobrej jakości i przystępnej cenie. Oczywiście, znam kilku producentów np.: GEBAUER, BRACIA BERTRAND, ARIES, DREMAR, STOLBU PRUSZYńSKI robi niezłe okna (dawny Grybów, WIKTORCZYK, SłOWIńSCY i jeszcze by się tam nastu znalazło.michalek pisze:ciekawy jestem kto robi okna z dębiny. znasz jakiegoś producenta? przyznam się że się nie spotkałem z takim czymś...KNMTG pisze:Dąb - najlepszy i najdroższy![]()
Narra
pozdrawiam
Dobra jakość okna drewnianego to produkcja 500 okien/1 m-c max - po prostu właściciel może nad tym wszystkim jeszcze zapanować.
Polecam Ci wybrać jak najbliżej miejsca swojego zamieszkania czy działalności.
Pozdrawiam
jawaryn 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Aha, w temacie ktos wspomnial o PAMOPLAST?
Jeszcze dwa lata temu w ich salonie na Bartyckiej dostalem najnizsza wycena na meranti (sosony nie sprawdzalem).
Ale poza ceną nie znalazłem mocnych pyunktow- bo ich nie szukalem a i sprzedawca wcale mi nie chial pomoc..
Czyzby tam byla taktyka Cena Czyni Cuda?
Jeszcze dwa lata temu w ich salonie na Bartyckiej dostalem najnizsza wycena na meranti (sosony nie sprawdzalem).
Ale poza ceną nie znalazłem mocnych pyunktow- bo ich nie szukalem a i sprzedawca wcale mi nie chial pomoc..
Czyzby tam byla taktyka Cena Czyni Cuda?