proszę o podanie adresów ew. telefonów do firm na terenie warszawskim,słyszałem coś o Bartyckiej?
uwaga!!!! sprzedawcy okien na profilu salamander
-
Gość
uwaga!!!! sprzedawcy okien na profilu salamander
poszukuję producenta okien 5 komorowych na salamandrze (teren warszawski) słyszałem o tym , iż są to okna nowej generacji i nowoczesnym owalnym kształcie
proszę o podanie adresów ew. telefonów do firm na terenie warszawskim,słyszałem coś o Bartyckiej?
-
podwarszawiak
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
mirek
-
Gość
-
mirek
potrafie liczyc p. kolego prosze policzyc ilosc komor w gornej czesci skrzydla okiennego przy szybie liczba komor = ( wstaw wlasciwa odpowiedz ) silwer line jest czterokomorowy i to w kazdym miejscu czego nie mozna powiedziec o aluplascie 6000 zgodze sie z 5-cio komorowka aluplasta, ale nie 6-komorowy. Twoja metoda wyjdzie ze aluplast bedzie 20-to komorowy, a przy szybie i tak cztery komory ( miejsce najbardziej wrazliwe przy duzych mrozach ).
milosnikow zwierzat ( salamandry i traszki przepraszam wiecej nie bed, ale nie ja sprowokowalem dyskusje o aluplascie ).
milosnikow zwierzat ( salamandry i traszki przepraszam wiecej nie bed, ale nie ja sprowokowalem dyskusje o aluplascie ).
-
Gość
Ja wiem, że ten twój ukochany silwerline ma cztery komory. Ale przy szybie ma jedną komorę, a nie cztery. Jak ty liczysz te komoryI nic więcej. IDEAL 6000 ma sześć komór - dalej nie umiesz liczyć do sześciu i Taki jest zapis w aprobacie [system sześciokomorowy] i nic tego nie zmieni, nawet twoja matematyka. Więcej dyskusji nie będzie - bo to przypomina dyskusję w Giertychem [na przykład]. On swoje wie i śnieg nie jst biały tylko niebieski.
-
mirek
-
mesner
Gadanie
Panocki!
Sledzac te dyspute pojawila mi sie mysl w glowie, ze profile juz chyba wszystkie to tak naprawde coraz wieksza sciema. Porownajcie jakikolwiek profil z odpowiednikiem z przed chocby 3-4 lat. Scianki odchudzone, gladkosc pozostawia duzo do zyczenia. Nawiasem mowiac to,
wiekszosc z nich leje sie w tej chwili w kraju lub na wschodzie a rodacy niestety nie wiem czy nie chca czy nie moga dorownac kolegom z zachodu.
Sledzac te dyspute pojawila mi sie mysl w glowie, ze profile juz chyba wszystkie to tak naprawde coraz wieksza sciema. Porownajcie jakikolwiek profil z odpowiednikiem z przed chocby 3-4 lat. Scianki odchudzone, gladkosc pozostawia duzo do zyczenia. Nawiasem mowiac to,
wiekszosc z nich leje sie w tej chwili w kraju lub na wschodzie a rodacy niestety nie wiem czy nie chca czy nie moga dorownac kolegom z zachodu.
okna na profilu 3D (5-cio komorowy) SALAMANDER
Znalazłeś takie okna, skontaktuj się z nami: [email protected]