KABAN PROSZĘ O OPINIE

profilek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: profilek »

A można podpytać ile taki zestaw kosztuje i z jakim wyposazeniem? Czy zgrzewarka ma formery do uszczelek i wypływke 0,2 mm z podgrzewanymi oczywiscie nozami, a czyszczarka mozliwosc czyszczenia wypływki na gładko lub z rowkiem? Pozdrawiam wszystkich okniarzy :-)

oknoAD

profilek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: profilek »

Bardzo dziękuję Panu za wyczerpujacą odpowiedz. Nie dziwi mnie więc ze już nikt wiecej nie chciał tu się wypowiedzieć.
robop
Małomówny
Małomówny

MASZYNY

Post autor: robop »

Nie kupuj maszn tureckich tanich / tandetne będziesz miał kłopoty z serwisem i oprogramowaniem Najleprze maszyny na rynku polskim sprzedaje FIMTEC oferuje też rewelacyjny serwis , a jeśli nie fimtec to ROTOX albo Urban :lol: :lol: :lol:
okna174
Czytelnik
Czytelnik

Linia Kaban

Post autor: okna174 »

Chcesz znać cenę linii Kabana ?

Pogadaj konkretnie z Chinolami , jak dobrze wynegocjujesz długoterminowy kontrakt , dorzucą ci linię Kabana gratis. To oczywiście kwestia stosownej umowy i rozliczania maszyny w odpowiednim czasie , ale to sprawdzone informacje. To już drugi taki przypadek , najpierw łódzkie potem mazowieckie.

Pozdro
Bartłomiej Zegadło
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: Bartłomiej Zegadło »

Zainstalowałem FA1000, piłę dwugłowicową, frezarkę do odwodnień w styczniu br. Piłę jednogłowicową mam od dwóch lat, a frezarko-kopiarkę od roku. Linia zgrewająco-czyszcząca i piła dwugłowicowa śmiga już ponad miesiąc i jak na razie nie ma żadnych problemów. Czysci jak chcesz, z rowkiem i na gładko. Całe sterowanie na ekranach dotykowych no i menu po polsku (inni tego nie dadzą)
Nie słuchaj bzdur o tureckiej tandecie. Przed zakupem maszyn byłem w Turcji w fabryce. Ful wypas i technologia na poziomie swiatowym. To co gadają na forum, to tylko ploty, bo nikt z konkurencji nie widział tych maszyn. U mnie są pierwsze w Polsce.
A, i jeszcze sprawa formerów. Produkuję na Wymarze z uszczelką zgrzewaną. U mnie formery są zbędne. A w turcji już je mają, bo ok. 2 miesiące temu dostałem z Turcji rysunki mailem. Jeśli zaś chodzi o sterowanie ze Stolcad, mam dostać za tydzień.

Zapraszam do obejżenia u mnie.

+48 600 027 466

Pozdrawiam wszystkich, którzy tak dobrze znają Kabana.
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: KNMTG »

widziałem dzisiaj pracującą, nową linię KABANA w firmie ADRO w WARSZAWIE - nota bene to BARDZO ATRAKCYJNY producent okien w rejonie W-wy.

Wszystko o`k ale...nie ma niestety serwisu na "cito" i trzeba się poprostu samemu wyszkolić w tej kwestii.

Cena jest bardzo atrakcyjna w stosunku do renomowanych i utytuowanych firm typu FIMTEC, URBAN, ROTOX, ELUMATEC ok. 250.000 - 350.000 PLN w zależności od opcji. Dodatkowo MENU jest w języku polskim !!! Czas operacji porównywalny do w/wym :)
KABAN sprzedał do tej pory 3 linie w Polsce a ok 80 na terenie Europy.
jawaryn :)

kb
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: kb »

Nie autoryzujemy wcześniejszej wypowiedzi , ponieważ użytkujemy linię niespełna miesiąc nie możemy wypowiedzieć się obiektywnie na temat serwisu
Adro
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Staraj się KABAN z tym serwisem, staraj - FIMTEC jest najlepszy w tym :D

Cenę masz rewela - możesz sprzedać średnim i małym firmom 100 sztuk rocznie - są problemy z pracownikami a będa jeszcze większe :roll:

Masz swoje 5 minut - walcz, szkol serwisantów

Narra
Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

KNMTG pisze:widziałem dzisiaj pracującą, nową linię KABANA w firmie ADRO w WARSZAWIE - nota bene to BARDZO ATRAKCYJNY producent okien w rejonie W-wy.

Wszystko o`k ale...nie ma niestety serwisu na "cito" i trzeba się poprostu samemu wyszkolić w tej kwestii.

Cena jest bardzo atrakcyjna w stosunku do renomowanych i utytuowanych firm typu FIMTEC, URBAN, ROTOX, ELUMATEC ok. 250.000 - 350.000 PLN w zależności od opcji. Dodatkowo MENU jest w języku polskim !!! Czas operacji porównywalny do w/wym :)
KABAN sprzedał do tej pory 3 linie w Polsce a ok 80 na terenie Europy.
POPRAWKA - ADRO ma bardzo ATRAKCYJNE CENY ZAKUPU dla DEALERÓW - takie makro cash & carry :roll:

5 ciężarówek mają, 1 linię KABANA, 3 linie wspierające, murzyna na hali

szkło mają najlepsze w europie - nie pęka, czyste jest jak SPIRYTUS, dobre wzmocnienia nawet mają :!:
adjj
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: adjj »

A Ci tanio obsłużeni ADRO - pośrednicy mają jeszcze tańszych montażystów. A klienci tego taniego układu mają kłopot, szczególnie w Toruniu.
Nowa linia ok. Może teraz czas zainwestować w ludzi?

Z konsumenckim pozdrowieniem
ODPOWIEDZ