co sądzicie o profilu aluplast

p.j
Czytelnik
Czytelnik

co sądzicie o profilu aluplast

Post autor: p.j »

co sądzicie o profilu aluplast jedni chwalą inni mówią żę dziadostwo możę ktoś ma jakieś dłuższe doświadczenie z tym profilem

oknoAD

Okna PCV

Re: co sądzicie o profilu aluplast

Post autor: Okna PCV »

p.j pisze:co sądzicie o profilu aluplast jedni chwalą inni mówią żę dziadostwo możę ktoś ma jakieś dłuższe doświadczenie z tym profilem
Dziadostwo to może być producent, a nie profil.
Gość

Post autor: Gość »

O przepraszam, nie ma żadnych wyjątków. (nie koniecznie myślę w tej chwili o Aluplaście :lol: )
Gość

duze ilości kosztem jakości równiez w obsludze
Gość

co ma jakość profilu do obsługi ?
profil bardzo dobrej jakości, porównywalny z większością profili na rynku europejskim
Gość

..profil jest super - dodatkowo super promocja ! Dostajesz kolor w cenie białego - żółty, po paru latach :D

Gość

Kolejny "aparat" z urażonej konkurencji próbuje wprowadzić zadymę na Forum. Pretekst ten sam - "śłaby" profil. Do tego anonimowo.
Psy szczekaką a ALUPLAST rośnie w siłę.
Weźcie się do roboty - konkurenci.
Pchelek
Gość

Towarzyszu Gosciu lub Piszczyk jak wolicie "Aluplast rośnie w siłę..." .. a ludziom żyje się dostatniej. Przypomina mi to hasła z monionej epoki - wiemy czym się to skończyło. Wspaniała argumentacja - Pozdrawiam.
Fan Aluplasta

Aluplast

Post autor: Fan Aluplasta »

najbardziej fajowy profil na świecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gość

To taka bardzo,bardzo,bardzo odchudzona Veka
Gość

Anonymous pisze:To taka bardzo,bardzo,bardzo odchudzona Veka
Porównaj Aluplasta 2000 Standard i Vekę Softline (sztandarowe produkty obu producentów), pomierz sobie wysokość i głębokość profilu (grubość
ścianek jest jednakowa) to przestaniesz wypisywać takie
brednie .Znajdż inne argumenty bo jakoś
te mnie nie przekonały .
Gość

Wydawało mi sie że sztandarowe produkty to aluplast 2000euro i veka euroline. :roll:
Gość

veki euroline już nie ma niedoinformowany gadzie nie ma lepszego profila od veki a aluplast to najgorszy badziew na rynku proszę ni kupujcie chłamu, już zdecydowanie lepszy jest kbe. ludziska nie stac was na aluplast po 5 latach trzeba wymieniac okna na nowe
Gość

Czyżby była tak dobra, że aż przestano ją produkować :lol: (veka euroline) Też uważam ze kbe lepsze jest od veki. :lol:
Gość

Najwięcej systemów - 2000, 2000 EURO, 3000, 4000 4000 EURO, 5000, 6000
najwięcej producentów - ok. 350
największa produkcja - 1/3 rynku
najszybszy rozwój
największa zawiść pozostałych[/list]
Gość

U Was to chyba i pszczoły największe ...
Gość

Anonymous pisze:Najwięcej systemów - 2000, 2000 EURO, 3000, 4000 4000 EURO, 5000, 6000
najszybszy rozwój
Czy to oznacza że aluplast jest najlepszym systemem na rynku, że tak dużo firm z niego produkuje?
tomi

Post autor: tomi »

Anonymous pisze:Najwięcej systemów - 2000, 2000 EURO, 3000, 4000 4000 EURO, 5000, 6000
najszybszy rozwój

a co powiesz na na sezon 2003 znam co najmiej 5 dużych firm w pn-ws polsce które poprzechodziły na inne systemy (sa to firmy które produkują powyżej 1000 okien miesięcznie -> nawet dobroplast dodał do swojej oferty okna na royal'u)
Gość

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:To taka bardzo,bardzo,bardzo odchudzona Veka
Porównaj Aluplasta 2000 Standard i Vekę Softline (sztandarowe produkty obu producentów), pomierz sobie wysokość i głębokość profilu (grubość
ścianek jest jednakowa) to przestaniesz wypisywać takie
brednie .Znajdż inne argumenty bo jakoś
te mnie nie przekonały .
pokusiłem sie o zwazenie okna 030 aluplatu z profilem wew. U oraz Veki z nie zamknietym profilem szyba 4/16/4 okucia roto NT i co o dziwo veka jest ciezsza ( jako okno o 4,8 kg)
Gość

sprawdż szybę może mieć 3,5 mm,veka nie dopuszcza stali otwartej
Gość

VEKA miała szyby z argonem - dlatego była cięższa :D
Gosc

Post autor: Gosc »

Pocałujta nas w d ...!

Alumplasto
Gość

Argon jest chyba lżejszy od powietrza. Jezeli było cięższe to być może uzyto wiecej ołowiu do stabilizacji.
Gość

najszybszy rozwój
najbliżej do przepaści
najpierwszy do kroku na przód
al okno

aluplast

Post autor: al okno »

wszyscy przeciwnicy aluplasta pokażcie lepszy profil w takiej cenie
Gość

MEETH
Gość

Jeden facet postanowił sprzedawać zawsze najtaniej. I był zawsze najtańszy, zdobył prawie cały rynek, tylko ponieważ koniec konców okazało sie,że dokładał do interesu, to się nagle zwinął. A jego klientom nie bylo potem tak łatwo wrócić do poprzednich dostawców
mirek

Post autor: mirek »

Anonymous pisze:MEETH
mialo byc o pcv , a nie o mielonce :lol:
Gość

Anonymous pisze:MEETH
Te śmieci - wolne żarty.
Kolejny wciskacz naiwnym odpadów.
Gość

Argon lżejszy od powietrza od kiedy?????????????????
METH - szwabskie śmieci na polskim podwórku.
Próbuje już 5 lat i nic mu nie wychodzi - ludzie wiedzą i odpadów nie kupią.
Jeden profil, małe okna bez słupków, szklenie bez możliwości wyszklenia.
Gość

Szkoda, że pasą nas systemami, których nie można sprzedać na zachód. Można się poczuć jak murzyni - III świat. Dlaczego "wschód" od Odry traktuje się właśnie tak?
pvc
Małomówny
Małomówny

MEETH i Aluplast

Post autor: pvc »

Muszę przyznać , że moja znajomość systemu Aluplast nie jest zbyt duża ,
ale porównywanie profili Aluplast z pseudoprofilem MEETH jest całkowicie nie na miejscu .
Swoją drogą słyszałem już takie opinie , iż wprowadzenie okien i drzwi MEETH na polski rynek było swego rodzaju zemstą za utracone tereny Prus Wschodnich oraz Górnego Śląska :D

Theo
www.profile.pl
Gość

Gosc pisze:Pocałujta nas w d ...!

Alumplasto
Chociaż polemizują przynajmniej na jakimś poziomie.
Gość

Jak ktoś pewny siebie pisze pokażcie mi profil LEPSZY I TAŃSZY, to trzeba takiemu nosa utrzeć.
jako wielkopolska

Re: aluplast

Post autor: jako wielkopolska »

al okno pisze:wszyscy przeciwnicy aluplasta pokażcie lepszy profil w takiej cenie
tras eco 9001 o34 571 brutto :lol: :lol:
Gość

kolego mówimy o oknach dobrze poniżej 500 zł dla dilera (brutto !!!)
W-wa

Post autor: W-wa »

VENTOPLAST na Kommerlingu 0 22 771 44 62 ; 781 36 27
Znawca

Post autor: Znawca »

Aluplast jak jego profile jest Idealny. Nadaje się do wszystkiego. Ja na nim jjem, śpię na nim, jeżdżę w górach na nim, w lecie pływam. A wy co na Vece czy Roplasto? Co ? Nic!!! I od razu widać że cienko z Wami.
ODPOWIEDZ