co sądzicie o profilu aluplast
co sądzicie o profilu aluplast
co sądzicie o profilu aluplast jedni chwalą inni mówią żę dziadostwo możę ktoś ma jakieś dłuższe doświadczenie z tym profilem
-
Okna PCV
Re: co sądzicie o profilu aluplast
Dziadostwo to może być producent, a nie profil.p.j pisze:co sądzicie o profilu aluplast jedni chwalą inni mówią żę dziadostwo możę ktoś ma jakieś dłuższe doświadczenie z tym profilem
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Porównaj Aluplasta 2000 Standard i Vekę Softline (sztandarowe produkty obu producentów), pomierz sobie wysokość i głębokość profilu (grubośćAnonymous pisze:To taka bardzo,bardzo,bardzo odchudzona Veka
ścianek jest jednakowa) to przestaniesz wypisywać takie
brednie .Znajdż inne argumenty bo jakoś
te mnie nie przekonały .
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Czy to oznacza że aluplast jest najlepszym systemem na rynku, że tak dużo firm z niego produkuje?Anonymous pisze:Najwięcej systemów - 2000, 2000 EURO, 3000, 4000 4000 EURO, 5000, 6000
najwięcej producentów - ok. 350
największa produkcja - 1/3 rynku
najszybszy rozwój
największa zawiść pozostałych[/list]
-
tomi
Anonymous pisze:Najwięcej systemów - 2000, 2000 EURO, 3000, 4000 4000 EURO, 5000, 6000
najwięcej producentów - ok. 350
największa produkcja - 1/3 rynku
najszybszy rozwój
największa zawiść pozostałych[/list]
a co powiesz na na sezon 2003 znam co najmiej 5 dużych firm w pn-ws polsce które poprzechodziły na inne systemy (sa to firmy które produkują powyżej 1000 okien miesięcznie -> nawet dobroplast dodał do swojej oferty okna na royal'u)
-
Gość
pokusiłem sie o zwazenie okna 030 aluplatu z profilem wew. U oraz Veki z nie zamknietym profilem szyba 4/16/4 okucia roto NT i co o dziwo veka jest ciezsza ( jako okno o 4,8 kg)Anonymous pisze:Porównaj Aluplasta 2000 Standard i Vekę Softline (sztandarowe produkty obu producentów), pomierz sobie wysokość i głębokość profilu (grubośćAnonymous pisze:To taka bardzo,bardzo,bardzo odchudzona Veka
ścianek jest jednakowa) to przestaniesz wypisywać takie
brednie .Znajdż inne argumenty bo jakoś
te mnie nie przekonały .
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
MEETH i Aluplast
Muszę przyznać , że moja znajomość systemu Aluplast nie jest zbyt duża ,
ale porównywanie profili Aluplast z pseudoprofilem MEETH jest całkowicie nie na miejscu .
Swoją drogą słyszałem już takie opinie , iż wprowadzenie okien i drzwi MEETH na polski rynek było swego rodzaju zemstą za utracone tereny Prus Wschodnich oraz Górnego Śląska
Theo
www.profile.pl
ale porównywanie profili Aluplast z pseudoprofilem MEETH jest całkowicie nie na miejscu .
Swoją drogą słyszałem już takie opinie , iż wprowadzenie okien i drzwi MEETH na polski rynek było swego rodzaju zemstą za utracone tereny Prus Wschodnich oraz Górnego Śląska
Theo
www.profile.pl
-
Gość
-
Gość
-
jako wielkopolska
Re: aluplast
tras eco 9001 o34 571 bruttoal okno pisze:wszyscy przeciwnicy aluplasta pokażcie lepszy profil w takiej cenie
-
Znawca