POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA

[email protected]

POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA

Post autor: [email protected] »

Do nowo otwartych biura handlowego w miaście Poznaniu poszukujemy: doświadczonego Handlowca. Wymagania dośwaidczenie min 2 lata; miła aparycja, pozytywne nastawienie do świata; umijętność pomiaru okien, drzwi; własny samochód osobowy. Atrakcyjne warunki finansowe. Oferty proszę składać na adres kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAŃ.

oknoAD

Teoś

Post autor: Teoś »

To chyba oferta tylko dla mnie, oprócz wymienionych wymagań Waszej firmy, to spełniam jeszcze więcej. Czesze się na lewą stronę z przedziałkiem i depiluje nogi, mam przyjemny uśmiech i raz w tygodniu myję zęby. To jak bierzecie mnie?. Mój email: teoś-[email protected].
wolfe

Post autor: wolfe »

w "miaście" Poznaniu można spotkać wielu dobrych handlowców, tylko który przystanie na wasze warunki? Oferujecie wielką kasę nie inwestując złamanej złotówki? POWODZENIA!!!
Teoś

Post autor: Teoś »

To co mam wylizać komuś d... żeby mnie przyjęto, tylko komu? Napiszcie.
DAREK 13

Post autor: DAREK 13 »

Podobno jest bezrobocie.
Czy bezrobotnych w branży brak?????
pvc
Małomówny
Małomówny

Re: POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA

Post autor: pvc »

[email protected] pisze:Do nowo otwartych biura handlowego w miaście Poznaniu poszukujemy: doświadczonego Handlowca. Wymagania dośwaidczenie min 2 lata; miła aparycja, pozytywne nastawienie do świata; umijętność pomiaru okien, drzwi; własny samochód osobowy. Atrakcyjne warunki finansowe. Oferty proszę składać na adres kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAŃ.

Najbardziej mi sie podoba Panstwa adres e-mailowy :
kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAN .
Domyslam sie , ze adres Panstwa Home Page brzmi :
www.kanzasnetzdopiskiemHANDLOWIECCALYSWIAT.pl
Pozdrawiam
www.panel.pl (bez dopisku)

zagoba

Post autor: zagoba »

DAREK TUTAJ CHETNYCH NIE ZNAJDZIESZ! SZUKAJ KOGOS NA MIEJSCU!
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Kto teraz ruszy Poznań?
A mogło byc tak pięnie, Panie ZNAWCA.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
Tatas
Małomówny
Małomówny

Post autor: Tatas »

Mnie sie tam "atrakcyjne warunki finansowe" by podobaly ale "umijetnosci" nie mam ;)

PS Ale sie ludzie czepiaja, nie? ;)
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
Pan Starszy
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Pan Starszy »

Teoś pisze:To chyba oferta tylko dla mnie, oprócz wymienionych wymagań Waszej firmy, to spełniam jeszcze więcej. Czesze się na lewą stronę z przedziałkiem i depiluje nogi, mam przyjemny uśmiech i raz w tygodniu myję zęby. To jak bierzecie mnie?. Mój email: teoś-[email protected].
Niech Pan uważa Panie Teoś bo dla oszczedności podatkowych właściciel może zaproponować Panu związek małżenski na modułę pomysłów naszego prezydenta. Zawsze łatwiej koniec z końcem związać w tych trudnych czasach.
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Znawco przybądź.
ODPOWIEDZ