POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA
POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA
Do nowo otwartych biura handlowego w miaście Poznaniu poszukujemy: doświadczonego Handlowca. Wymagania dośwaidczenie min 2 lata; miła aparycja, pozytywne nastawienie do świata; umijętność pomiaru okien, drzwi; własny samochód osobowy. Atrakcyjne warunki finansowe. Oferty proszę składać na adres kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAŃ.
-
Teoś
To chyba oferta tylko dla mnie, oprócz wymienionych wymagań Waszej firmy, to spełniam jeszcze więcej. Czesze się na lewą stronę z przedziałkiem i depiluje nogi, mam przyjemny uśmiech i raz w tygodniu myję zęby. To jak bierzecie mnie?. Mój email: teoś-[email protected].
-
wolfe
Re: POSZUKUJE DOŚWIADCZONEGO HANDLOWCA
[email protected] pisze:Do nowo otwartych biura handlowego w miaście Poznaniu poszukujemy: doświadczonego Handlowca. Wymagania dośwaidczenie min 2 lata; miła aparycja, pozytywne nastawienie do świata; umijętność pomiaru okien, drzwi; własny samochód osobowy. Atrakcyjne warunki finansowe. Oferty proszę składać na adres kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAŃ.
Najbardziej mi sie podoba Panstwa adres e-mailowy :
kanzas@net z dopiskiem HANDLOWIEC POZNAN .
Domyslam sie , ze adres Panstwa Home Page brzmi :
www.kanzasnetzdopiskiemHANDLOWIECCALYSWIAT.pl
Pozdrawiam
www.panel.pl (bez dopisku)
-
Pan Starszy
- Czytelnik

Niech Pan uważa Panie Teoś bo dla oszczedności podatkowych właściciel może zaproponować Panu związek małżenski na modułę pomysłów naszego prezydenta. Zawsze łatwiej koniec z końcem związać w tych trudnych czasach.Teoś pisze:To chyba oferta tylko dla mnie, oprócz wymienionych wymagań Waszej firmy, to spełniam jeszcze więcej. Czesze się na lewą stronę z przedziałkiem i depiluje nogi, mam przyjemny uśmiech i raz w tygodniu myję zęby. To jak bierzecie mnie?. Mój email: teoś-[email protected].