Profile GEALAN ?
-
BitDei
Profile GEALAN ?
Zasłyszałem pochlebną opinię o profilach GEALAN. Czy naprawdę są takie doskonałe?
-
Ramona
-
FX
Gealan - pierwsza liga
LUCKY chyba widział tylko 3-komorówkę Gealana i na pewno nie przyjrzał się jej dobrze
Porównanie z KBE to cios poniżej pasa. Gealan ma obecnie 3 liczące się systemy profili: 3, 4 i 5-komorowe. Najbardziej znana jest 3-komorówka, która jest jak na swoją klasę dobra ale wprowadza rewolucji. Największą rewelacją są pogłębione systemy (74 mm) w szczególności system S 7000. To zdecydowanie pierwsza liga - wystarczy porównać ciepłochronność i parametry statyczne. Zaletą tego profilu jest również to, że zaprojektowano go z myślą o antywłamaniowości. Od wielu lat na 5-komorówce Gealana produkuje potentat na rynku niemieckim - firma PAX, która bardzo mocno wykorzystuje antywłamaniowe właściwości profilu. W Polsce 5-komorówka Gealana jest mało znana, produkuje na niej tylko kilka firm.
-
mirek
Rumunia
Tak to prawda .
A dokladniej w Transylwani w Siedmiogrodzie ( wczesniej byly tam produkowane trumny dla Draculli )
Z tego co wiem maja teraz przeniesc produkcje z Siedmiogrodu do Ciemnogrodu , aby dac mozliwosc zatrudnienia takim pracownikom jakich spotyka sie od czasu do czasu na tym forum .
Theo
www.pcv.pl
A dokladniej w Transylwani w Siedmiogrodzie ( wczesniej byly tam produkowane trumny dla Draculli )
Z tego co wiem maja teraz przeniesc produkcje z Siedmiogrodu do Ciemnogrodu , aby dac mozliwosc zatrudnienia takim pracownikom jakich spotyka sie od czasu do czasu na tym forum .
Theo
www.pcv.pl
-
BitDei
-
Gościu, chyba przesadziłeś.
http://www.gealan.com/
No chyba, że Niemcy zatrudniają biedne rumuńskie dzieci, by produkowały im profile, a te w zamian dostają kromkę chleba i czarną kawę bez cukru 2x dziennie.
http://www.gealan.com/
No chyba, że Niemcy zatrudniają biedne rumuńskie dzieci, by produkowały im profile, a te w zamian dostają kromkę chleba i czarną kawę bez cukru 2x dziennie.
-
Sisi
Re: Rumunia
THEO - ty masz jakieś problemy ? To idź pracować do glaspolu - tam ci pokażą gdzie twoje miejsce w unii !!!pvc pisze:Tak to prawda .
Theo
www.pcv.pl