OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA
-
Gość
OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA
OKNA PVC ŁUKOWE - SZUKAMY PRODUCENTA PROSIMU O INFO NA 0 606 37 55 80
-
Word Art International
Re: szukamy producenta okien łukowych
Dzień dobry,
Zapraszam do naszedo biura handlowego:
Word Art International Sp. z o.o.
Fabryka Okien PCV
ul. Sobieskiego 19
84-230 Rumia k/ Gdyni ( pomorskie )
tel. 058/671 58 74 lub 0506 158 187
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Zapraszam do naszedo biura handlowego:
Word Art International Sp. z o.o.
Fabryka Okien PCV
ul. Sobieskiego 19
84-230 Rumia k/ Gdyni ( pomorskie )
tel. 058/671 58 74 lub 0506 158 187
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
-
Word Art International
Re: jaki profil, okucie?
Profil VEKA- 3 komorowy (wzmocniony stalą w ramie okiennej i futrynie)- sprawdzona technologia produkcji. Niech Cię nie zwiedzie oferta ostatniego miesiąca producentów okien o profilach 4 i 5 komorowych VEKI. Jest to nowość jeszcze nie do końca wypróbowana a już reklamowana przez dealerów.
Okucia AUBI 300. Wystarczy? Są BEZPIECZNE !!!!!!
Okucie Aubi posiada również dodatkowe zabezpieczenia - punkty antywlamaniowe w ramie okiennej ( max 5 punktów + klamka z kluczykiem ). Za każdy punkt antywłam. dopłacasz ekstra 30 zł, klamka z kluczykiem 35 zł. Przy tej ewentualności sensowne są okna antywłam.
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Okucia AUBI 300. Wystarczy? Są BEZPIECZNE !!!!!!
Okucie Aubi posiada również dodatkowe zabezpieczenia - punkty antywlamaniowe w ramie okiennej ( max 5 punktów + klamka z kluczykiem ). Za każdy punkt antywłam. dopłacasz ekstra 30 zł, klamka z kluczykiem 35 zł. Przy tej ewentualności sensowne są okna antywłam.
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
-
Word Art International
RE: jaki profil i okucia? cd
Sorry,
W ostatnim zdaniu mojej wypowiedzi mialem na mysli szyby antywłam. a nie okna antywłam.
Piotr Wrzoskowicz
W ostatnim zdaniu mojej wypowiedzi mialem na mysli szyby antywłam. a nie okna antywłam.
Piotr Wrzoskowicz
A niby co takiego zlego jest w profilach 4 i 5 komorowych?
Veka 4 komorowa (TOPLINE) to nie jest oferta "zeszlego miesiaca" tylko profil obecny na rynku od paru lat.
5 komorowy PERFECTLINE sprzedaję od polowy zeszlego roku i jakos nie mam do niego zastrzezen.
Veka 4 komorowa (TOPLINE) to nie jest oferta "zeszlego miesiaca" tylko profil obecny na rynku od paru lat.
5 komorowy PERFECTLINE sprzedaję od polowy zeszlego roku i jakos nie mam do niego zastrzezen.
"najwiekszy dealer okien: Bill Gates..."
profile nowej generacji
@ Pan Wrzoskowicz
Idąc dalej tokiem Pańskiego rozumowania , do produkcji okien z PVC powinno się nadal wykorzystywać profile TROCAL Serie 100 z 1976 roku zamiast TROCAL JnnoNova_70.M5 czy też TOPLINE , PERFECTLINE , EuroFutur , JDEAL 6000 , S 8000 IQ , REHAU Brillant-Design , ROPLASTO 7001 itd.itd. (wszystkich udoskonalonych systemów nie jestem w stanie wyliczyć )
W takim razie życzę Panu dużych osiągnięć w zdobywaniu nowych klientów.
Pozdrawiam
Theo
www.door.pl
Idąc dalej tokiem Pańskiego rozumowania , do produkcji okien z PVC powinno się nadal wykorzystywać profile TROCAL Serie 100 z 1976 roku zamiast TROCAL JnnoNova_70.M5 czy też TOPLINE , PERFECTLINE , EuroFutur , JDEAL 6000 , S 8000 IQ , REHAU Brillant-Design , ROPLASTO 7001 itd.itd. (wszystkich udoskonalonych systemów nie jestem w stanie wyliczyć )
W takim razie życzę Panu dużych osiągnięć w zdobywaniu nowych klientów.
Pozdrawiam
Theo
www.door.pl
-
Word Art International
Okna Łukowe
Jeżeli tutaj chodzi o ogólne przepychanie i nacinanie sie z konkurencji, to wychodzę. Nie neguje innych wariantów VEKI. Na moim terenie sprawdza sie 3 konorówka EUROLINE. Ale nie neguję SOFTLINE i TOPLINE. Przecież wg cennika wypadaja prawie tak samo. Więc o co chodzi. Nasza produkcja nastawiona jest głównie na klienta lokalnego, a niestetu w RP jest mnóstwo blokowiska.
Wiadomo dla specjalnego klienta , specjalna oferta.
Ale chyba nie o to chodzi, by klientowi zrobić mętli w głowie, bo nigdy się nie zdecyduje. A my jakoś z zamowieniami nie mamy problemó.
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
Wiadomo dla specjalnego klienta , specjalna oferta.
Ale chyba nie o to chodzi, by klientowi zrobić mętli w głowie, bo nigdy się nie zdecyduje. A my jakoś z zamowieniami nie mamy problemó.
Pozdrawiam
Piotr Wrzoskowicz
-
Maniek
Specjalny Klient? Ze sie jeszcze raz zapytam co by byc pewnym, z blokowisk mowisz??? To ty do blokowisk chcesz luki z euroline robic? Szeeeeerokie perspektywy przed Toba widze. Inwestuj w linie do giecia lukow dla blokowisk. Wygrasz wiecej niz w totka, jak bum cyk cyk.
Tak mnie ponioslo ze zapomnialem odpowiedziec Panie Piotrze na panskie slowotoki:
"Niech Cię nie zwiedzie oferta ostatniego miesiąca producentów okien o profilach 4 i 5 komorowych VEKI. "
vs
" Nie neguje innych wariantów VEKI."
To znaczy jak?
Jestem za, a nawet przeciw?

"Niech Cię nie zwiedzie oferta ostatniego miesiąca producentów okien o profilach 4 i 5 komorowych VEKI. "
vs
" Nie neguje innych wariantów VEKI."
To znaczy jak?
Jestem za, a nawet przeciw?
no "hamstwa" faktycznie cale stada. az sie slownik poprawnej polsczyzny w kieszeni sam otwiera 
Az sie prosi o skojarzenie z "Word Art"..... sztuka slowa... zaginiona chyba dziesieciolecia temu
Cos jak "Karatecy z kanionu zoltej rzeki", cazy inne takie, wiecie-rozumiecie; klasyka - czyli kto to teraz by ogladal
A swoja droga Panowie ARTysci, co to za material to PCV?
Bo mi sie zdawalo, ze jest jakies PVC, ewentualnie PCW....
Pewnikiem to jakis krzyk techniki (ze zgrozy??) nowy...
Az sie prosi o skojarzenie z "Word Art"..... sztuka slowa... zaginiona chyba dziesieciolecia temu
Cos jak "Karatecy z kanionu zoltej rzeki", cazy inne takie, wiecie-rozumiecie; klasyka - czyli kto to teraz by ogladal
A swoja droga Panowie ARTysci, co to za material to PCV?
Bo mi sie zdawalo, ze jest jakies PVC, ewentualnie PCW....
Pewnikiem to jakis krzyk techniki (ze zgrozy??) nowy...