ABM w Iraku

michał

ABM w Iraku

Post autor: michał »

w piątek usłyszałem w RMF FM że ABM z Pabianic będzie pierwszą polską fabryką okien która uruchamia produkcje w Bagdadzie

oknoAD

Bush

Post autor: Bush »

yeeee....!!!
ag 14

Post autor: ag 14 »

to by były jaja ! ! ! nie przepadam za tą firmą ale gdyby .........
Gość

Post autor: Gość »

Rozumiem że to pryma aprilis ?? W Iraku ?? a kto im profile dostarczy??
michał

Post autor: michał »

przecież w tamte strony IGP czy PRESS dostarczali szkło to sądzisz że firmy systemowe nie będą w stanie ?
adler

Post autor: adler »

Myśle że pomysł bardzo dobry może będzie więcej miejsca na rynku

cracovia

Post autor: cracovia »

na jakich profilach produkować będzie ABM w Iraku ?
Serge

Post autor: Serge »

Co za bzdury - jaki plastik w tych temperaturach wytrzyma, jaki Irak, jaki ABM - ludzie idźcie na sumę za ABM i za siebie !!!
igi

Post autor: igi »

sam sobie idż na sume ! jak nie nwiesz na jakim profilu można produkować w Iraku to tylko świadczy o Twojej ignorancji !!!! A znasz profile aluminiowe ? słyszałeś o oknach drewnianych ? Jak się komuś coś udaje to trzeba dokopać opluć ? baw się dobrze a ja życze ABM owi sukcesu !!!!!!!!!!!!!!!!
marco

Post autor: marco »

popieram igiego !!!! Znam AB M nie jest to firma moich marzeń ale kogo boli że mogą odnieść jakiś sukces ? A może inni po nich na tym zarobią ?
oaza

Post autor: oaza »

popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość

ABM do IRAKU !!!
Tylko tam zostancie na zawsze
margot

Post autor: margot »

a jak się nazywasz ?
Serge

Anonymous pisze:ABM do IRAKU !!!
Tylko tam zostancie na zawsze
...hi, hi,hi ABM do piachu !!!
Jakiś koleś (prawdopodobnie Jarek Papis) roznosi plotki - żeby cały czas mówiło się o ABM - a wy łykacie kity jak małpa banany.
Ściema do kwadratu !!!
Jarek Papis ABM

Post autor: Jarek Papis ABM »

jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
DAREK 13

Post autor: DAREK 13 »

Jarek Papis ABM pisze:jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
Po co ma się przedstawiać, nikogo nie obraża, nikomu nie chce zaszkodzić ma prawo do anonimowości.

Przedstaw się to zamknę ci usta.;) O to chodzi Panie Jarku, wszystkich nie można zastraszyć.
Serge

..."czekam' - za kogo ty się uważasz człowieku ?!
Ludzie z kompleksmi mają takie zachowania !!!
Gość

Czy ktoś już zamówił 1 okno z jrackiej produkcji ? W takim razie jest moje !
Gość

a może do by tak do Korei Północnej spróbować ?
Gość

Jarek Papis ABM pisze:jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
Hej szable w dłoń , szable w dłoń!
( Wołodyjowski, Kmicic i Zagłoba )

Swoją drogą nie podejrzewałem,że do tego Iraku naszą kawaleryję posłali.
GOŚĆ

Post autor: GOŚĆ »

JAK TO WSZYSTKO CZYTAM TO MAM NIEODPARTE WRAZENIE ZE JEST MI ZLE
yyy

Post autor: yyy »

No i co ztym Irakiem - wrócili czy nie wrócili ? :!: :?:
Gość

DAREK 13 pisze:
Po co ma się przedstawiać, nikogo nie obraża, nikomu nie chce zaszkodzić ma prawo do anonimowości.

Przedstaw się to zamknę ci usta.;) O to chodzi Panie Jarku, wszystkich nie można zastraszyć.
p.Jarku na tym portalu mówimy o oknach , a nie o metodach pracy
w słuzbach/tam tez zamykali usta/
xxxxx

bez tematu

Post autor: xxxxx »

Anonymous pisze:
DAREK 13 pisze:

p.Jarku na tym portalu mówimy o oknach , a nie o metodach pracy
w słuzbach/tam tez zamykali usta/

uwazajcie bo Was Papis mafia moze postraszyc..taki z niego wirazka..
noname

Post autor: noname »

Straszysz? Czy na kawę zapraszasz?
Gość

noname pisze:
lepiej by bylo dla ABM-u,zeby sie w inny sposob o nich głośno mowiło, a nie tylko,że strach bo usta zamkną it.d.
grigori

Post autor: grigori »

jeste
grigori

Post autor: grigori »

jeste
Gość

:lol: :lol: :lol: :lol: [/img]
Gość

noname pisze:
jarek zaprasza na kawe chce pogadac o oknach
Gość

Ja wiem dlaczego ABM pcha się do Iraku to doskonały interes
Oni tam będą sprzedawać wodę z rosiejących okien

Gratuluję pomysłu
Pozdrowienia
Serge

a co

Nazywam się Binladen i czekam na was w Iraku
gosc

gg

Post autor: gosc »

nazywam się Binladen .
Gość

Re: gg

gosc pisze:
nazywam się Binladen .
benladen to chyba alkida a J.P TO ABM i jeszcze coś
Gość

Re: gg

gosc pisze:
nazywam się Binladen .
Ciekawe,ze tego typu wielce wartościowych wypowiedzi nikt nie' wycina", tylko calkiem konkrteną,ze ktos przeczytawszy te posty nie chce okien kupić w tej fimie.
maxio
Ekspert
Ekspert

Post autor: maxio »

Szczerze mówiąc gdybym był dealerem i chciał z wami podjąć współprace to bym nie patrzył na to co jacyś sfrustrowani wariaci wypisują na tym forum , opluwano tu wszystkie prawie firmy więc nie ma co się przejmowąć (z waszej okolicy to i Peteckiemu się dostało i Budvarowi i jeszcze kilku firmom) ....
Maxio
DAREK 13

Zasadniczo MAXIO ma rację, ja nie zmienię zdania, przypomne tylko wg. mnie tutaj ludzie biorą sobie jakiś tam odwet Czytamy tu posty pisane w bezsilnej złości. Za bardzo to one nikomu nie szkodzą, tak naprawdę osobami które wg. mnie mogą zaszkodzić firmie X, jest sam Pan jej właściciel lub zarządzający nią Prezes. W drugiej kolejności może to być jakiś manager itp. licza się faktyczne realne działenia, a nie pobożne życzenia. Ludzie kierujący firami w naszej branży częściej doprowadzają bardziej lub mniej świadomie do ich upadku, z różnych przyczyn. Jak na razie nie słyszałem by któyś post spowodował bankructwo, czasami publikuje sie tu fakty za które inni sie wstydzą. I wtedy czytamy o błocie, lub jak masz honor...... czy też obrażasz dziewice, ale zainteresowani sami nie zaprzeczają i nie potwierdzają z nielicznymi wyjątkami.
Pozdrawiam.
WACEK

Post autor: WACEK »

DOBROPLAST SPRZEDAJE O 34 po 405,00 PLN dla DEALERSÓW KOCHANYCH - DZWOŃTA DO ZAMBROWA :lol:
Gość

maxio pisze:Szczerze mówiąc gdybym był dealerem i chciał z wami podjąć współprace to bym nie patrzył na to co jacyś sfrustrowani wariaci wypisują na tym forum , opluwano tu wszystkie prawie firmy więc nie ma co się przejmowąć (z waszej okolicy to i Peteckiemu się dostało i Budvarowi i jeszcze kilku firmom) ....
Zgadzam się w całej rozciągłości. Tyle tylko, że działanie typu "wszystko można opluć" nie jest bynajmniej dopuszczalna przez prawo. Przypominam, że o ile pejoratywne opinie tutaj wyrazane o kimś, czy jakiejs firmie spowodowałyby wymierną krzywdę ( np. utratę zysku - ot Pan Ixsiński zezna przed sadem, że jedynym powodem dla którego nie zakupil u mnie okien było ostrzezenie przed moją firma lub osoba jakie przeczytał na tym forum) to odpowiedzialność za to poniesie najpierw publikator tych opinii. Dopiero on może dochodzić sobie kto to napisał i czy miał takie prawo. Poza tym do publicznego obrażania i obrzucania inwektywami nikt nie ma prawa. Piszę to tylko dlatego,ze od jakiegoś czasu bardzo polubiłem to forum i myślę, że niektóre nieopanowane i prymitywne osoby bardzo szkodzą dobrej roli jaką ono spełnia. Niestety pokazuje ono ,że wolność wcale nie jest taka łatwa i trzeba nauczyć się z niej kozystać - inaczej mozna ja stracić ( mam na myśli choćby właśnie cenzurowanie tutejszych wypowiedzi.
Gość

Zgadzam się w całej rozciągłości. Tyle tylko, że działanie typu "wszystko można opluć" nie jest bynajmniej dopuszczalna przez prawo. Przypominam, że o ile pejoratywne opinie tutaj wyrazane o kimś, czy jakiejs firmie spowodowałyby wymierną krzywdę ( np. utratę zysku - ot Pan Ixsiński zezna przed sadem, że jedynym powodem dla którego nie zakupil u mnie okien było ostrzezenie przed moją firma lub osoba jakie przeczytał na tym forum) to odpowiedzialność za to poniesie najpierw publikator tych opinii. Dopiero on może dochodzić sobie kto to napisał i czy miał takie prawo. Poza tym do publicznego obrażania i obrzucania inwektywami nikt nie ma prawa. Piszę to tylko dlatego,ze od jakiegoś czasu bardzo polubiłem to forum i myślę, że niektóre nieopanowane i prymitywne osoby bardzo szkodzą dobrej roli jaką ono spełnia. Niestety pokazuje ono ,że wolność wcale nie jest taka łatwa i trzeba nauczyć się z niej kozystać - inaczej mozna ja stracić ( mam na myśli choćby właśnie cenzurowanie tutejszych wypowiedzi.[/quote]

Sprawdzę, na tą chwilę nie wiem.

Na tym forum odpowiedzialność choćby przed czytelnmikami biorą -posiadacz nicków???????????

Niby mało ale to zależy dla kogo .
gość duo

Post autor: gość duo »

popieram i jeszcze raz popieram
DAREK 13

WACEK pisze:DOBROPLAST SPRZEDAJE O 34 po 405,00 PLN dla DEALERSÓW KOCHANYCH - DZWOŃTA DO ZAMBROWA :lol:
Tutaj nic nie sprzedasz, spróbuj na jakimś jarmarku najlepiej gdzieś daleko. Żegnam bez żalu:):):)
ODPOWIEDZ