ABM w Iraku
-
michał
ABM w Iraku
w piątek usłyszałem w RMF FM że ABM z Pabianic będzie pierwszą polską fabryką okien która uruchamia produkcje w Bagdadzie
-
michał
-
Serge
-
igi
-
marco
-
Serge
-
DAREK 13
-
Serge
-
Gość
-
Gość
p.Jarku na tym portalu mówimy o oknach , a nie o metodach pracyDAREK 13 pisze:Po co ma się przedstawiać, nikogo nie obraża, nikomu nie chce zaszkodzić ma prawo do anonimowości.Jarek Papis ABM pisze:jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
Przedstaw się to zamknę ci usta.O to chodzi Panie Jarku, wszystkich nie można zastraszyć.
w słuzbach/tam tez zamykali usta/
-
xxxxx
bez tematu
Anonymous pisze:p.Jarku na tym portalu mówimy o oknach , a nie o metodach pracyDAREK 13 pisze:Po co ma się przedstawiać, nikogo nie obraża, nikomu nie chce zaszkodzić ma prawo do anonimowości.Jarek Papis ABM pisze:jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
Przedstaw się to zamknę ci usta.O to chodzi Panie Jarku, wszystkich nie można zastraszyć.
w słuzbach/tam tez zamykali usta/
uwazajcie bo Was Papis mafia moze postraszyc..taki z niego wirazka..
-
noname
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Re: gg
Ciekawe,ze tego typu wielce wartościowych wypowiedzi nikt nie' wycina", tylko calkiem konkrteną,ze ktos przeczytawszy te posty nie chce okien kupić w tej fimie.gosc pisze:nazywam się Binladen .Jarek Papis ABM pisze:jak masz odrobine honoru to się przedstaw , czekam .Jarek Papis
Szczerze mówiąc gdybym był dealerem i chciał z wami podjąć współprace to bym nie patrzył na to co jacyś sfrustrowani wariaci wypisują na tym forum , opluwano tu wszystkie prawie firmy więc nie ma co się przejmowąć (z waszej okolicy to i Peteckiemu się dostało i Budvarowi i jeszcze kilku firmom) ....
Maxio
-
DAREK 13
Zasadniczo MAXIO ma rację, ja nie zmienię zdania, przypomne tylko wg. mnie tutaj ludzie biorą sobie jakiś tam odwet Czytamy tu posty pisane w bezsilnej złości. Za bardzo to one nikomu nie szkodzą, tak naprawdę osobami które wg. mnie mogą zaszkodzić firmie X, jest sam Pan jej właściciel lub zarządzający nią Prezes. W drugiej kolejności może to być jakiś manager itp. licza się faktyczne realne działenia, a nie pobożne życzenia. Ludzie kierujący firami w naszej branży częściej doprowadzają bardziej lub mniej świadomie do ich upadku, z różnych przyczyn. Jak na razie nie słyszałem by któyś post spowodował bankructwo, czasami publikuje sie tu fakty za które inni sie wstydzą. I wtedy czytamy o błocie, lub jak masz honor...... czy też obrażasz dziewice, ale zainteresowani sami nie zaprzeczają i nie potwierdzają z nielicznymi wyjątkami.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Gość
Zgadzam się w całej rozciągłości. Tyle tylko, że działanie typu "wszystko można opluć" nie jest bynajmniej dopuszczalna przez prawo. Przypominam, że o ile pejoratywne opinie tutaj wyrazane o kimś, czy jakiejs firmie spowodowałyby wymierną krzywdę ( np. utratę zysku - ot Pan Ixsiński zezna przed sadem, że jedynym powodem dla którego nie zakupil u mnie okien było ostrzezenie przed moją firma lub osoba jakie przeczytał na tym forum) to odpowiedzialność za to poniesie najpierw publikator tych opinii. Dopiero on może dochodzić sobie kto to napisał i czy miał takie prawo. Poza tym do publicznego obrażania i obrzucania inwektywami nikt nie ma prawa. Piszę to tylko dlatego,ze od jakiegoś czasu bardzo polubiłem to forum i myślę, że niektóre nieopanowane i prymitywne osoby bardzo szkodzą dobrej roli jaką ono spełnia. Niestety pokazuje ono ,że wolność wcale nie jest taka łatwa i trzeba nauczyć się z niej kozystać - inaczej mozna ja stracić ( mam na myśli choćby właśnie cenzurowanie tutejszych wypowiedzi.maxio pisze:Szczerze mówiąc gdybym był dealerem i chciał z wami podjąć współprace to bym nie patrzył na to co jacyś sfrustrowani wariaci wypisują na tym forum , opluwano tu wszystkie prawie firmy więc nie ma co się przejmowąć (z waszej okolicy to i Peteckiemu się dostało i Budvarowi i jeszcze kilku firmom) ....
-
Gość
Zgadzam się w całej rozciągłości. Tyle tylko, że działanie typu "wszystko można opluć" nie jest bynajmniej dopuszczalna przez prawo. Przypominam, że o ile pejoratywne opinie tutaj wyrazane o kimś, czy jakiejs firmie spowodowałyby wymierną krzywdę ( np. utratę zysku - ot Pan Ixsiński zezna przed sadem, że jedynym powodem dla którego nie zakupil u mnie okien było ostrzezenie przed moją firma lub osoba jakie przeczytał na tym forum) to odpowiedzialność za to poniesie najpierw publikator tych opinii. Dopiero on może dochodzić sobie kto to napisał i czy miał takie prawo. Poza tym do publicznego obrażania i obrzucania inwektywami nikt nie ma prawa. Piszę to tylko dlatego,ze od jakiegoś czasu bardzo polubiłem to forum i myślę, że niektóre nieopanowane i prymitywne osoby bardzo szkodzą dobrej roli jaką ono spełnia. Niestety pokazuje ono ,że wolność wcale nie jest taka łatwa i trzeba nauczyć się z niej kozystać - inaczej mozna ja stracić ( mam na myśli choćby właśnie cenzurowanie tutejszych wypowiedzi.[/quote]
Sprawdzę, na tą chwilę nie wiem.
Na tym forum odpowiedzialność choćby przed czytelnmikami biorą -posiadacz nicków???????????
Niby mało ale to zależy dla kogo .
Sprawdzę, na tą chwilę nie wiem.
Na tym forum odpowiedzialność choćby przed czytelnmikami biorą -posiadacz nicków???????????
Niby mało ale to zależy dla kogo .
-
DAREK 13