STOLDREW
-
Gość
Re: STOLDREW
nie rob tego lipna firma terminy chore jakosc fatalna a pozatym lepiej grac w totka kak sie do nich dodzwonic.poszukiwacz pisze:co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad
wytrzymłaem znimi tylko miesiac choc ceny maja kuszace
-
Gość
NIE PCHAJ SIĘ W KUPĘposzukiwacz pisze:co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad
-
Gość
To CYRK a nie firma. Bralem od nich troche towru..... Na poczatku klamali ze sa producentami, potem zaczeli produkowac ..... ale jak !!! Reklamacje ciagnely sie przez ponad pol roku, a zachowanie kierowcy jest conajmniej skandaliczne!!! NIE WCHODZ Z NIMI W UKLADY BO BEDZIESZ MIAL NIEPRZYJEMNOSCI, SZKODA NERW I PIENIEDZY. Pozdrawiam.poszukiwacz pisze:co sadzicie o firmie STOLDREW z Płocka, chcę z nimi zacząć współpracę i robię wywiad
-
Gość
-
StoldrewPłock
- Czytelnik

Witam serdecznie,
Przez wiele lat nie komentowaliśmy tych oszczerczych wpisów. Ale kiedyś trzeba było to zrobić (jesteśmy to winni naszym partnerom).
No ale cóż można poradzić na nieuczciwą konkurencję, która w dobie internetu zyskała nowe oręże, podszywając się pod tzw. niezadowolonych klientów.
Najlepiej o nas świadczą nasi partnerzy, którzy są z nami nawet od ponad 20-lat. Serdecznie Wam za to dziękujemy a inne firmy serdecznie zapraszamy do współpracy.
Pozdrawiamy,
STOLDREW
Przez wiele lat nie komentowaliśmy tych oszczerczych wpisów. Ale kiedyś trzeba było to zrobić (jesteśmy to winni naszym partnerom).
No ale cóż można poradzić na nieuczciwą konkurencję, która w dobie internetu zyskała nowe oręże, podszywając się pod tzw. niezadowolonych klientów.
Najlepiej o nas świadczą nasi partnerzy, którzy są z nami nawet od ponad 20-lat. Serdecznie Wam za to dziękujemy a inne firmy serdecznie zapraszamy do współpracy.
Pozdrawiamy,
STOLDREW
Ja pierdziu
Po 8 (słownie: ośmiu) latach, ktoś zauważył, że mu du.ę obrabiają i reaguje. Ale zapłon.
To pewnie tak samo jak z tymi reklamacjami - kiedyś zareagują
Po co było stare rany rozdrapywać
Po 8 (słownie: ośmiu) latach, ktoś zauważył, że mu du.ę obrabiają i reaguje. Ale zapłon.
To pewnie tak samo jak z tymi reklamacjami - kiedyś zareagują
Po co było stare rany rozdrapywać
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Hehe,
więc każdy powinien mieć nadzieję że jego dzień nadejdzie:)
A co do tej firmy.. to pamiętam, że przez lata "zapominali" zapłacić fakturkę dla mojego Pracodawcy.
więc każdy powinien mieć nadzieję że jego dzień nadejdzie:)
A co do tej firmy.. to pamiętam, że przez lata "zapominali" zapłacić fakturkę dla mojego Pracodawcy.
Witam.
A ja myslalam ze tylko ja mam problemy z zgloszeniem reklamacji.Zglaszalam zle zamontowane drzwi przyslali pana a on powiedzial ze jest od okien a nie od drzwi i nic nie zrobi.W listopadzie drzwi mi zalorzyli kilka tyg po zglosilam reklamacje i dopiero po wielu nerwach w kwietniu przyslali kogos ktory nie umial i tak tego zrobic.Dziura przy progu,drzwi nie dochodza dobrze do futryny zimno leci,zima snieg no ale czy ich to interesuje pieniadza to umia wziac no ale nic po za tym.Straszna firma a pracownicy ktorzy tam pracuja nastepna porazka.NIE polecam!!
A ja myslalam ze tylko ja mam problemy z zgloszeniem reklamacji.Zglaszalam zle zamontowane drzwi przyslali pana a on powiedzial ze jest od okien a nie od drzwi i nic nie zrobi.W listopadzie drzwi mi zalorzyli kilka tyg po zglosilam reklamacje i dopiero po wielu nerwach w kwietniu przyslali kogos ktory nie umial i tak tego zrobic.Dziura przy progu,drzwi nie dochodza dobrze do futryny zimno leci,zima snieg no ale czy ich to interesuje pieniadza to umia wziac no ale nic po za tym.Straszna firma a pracownicy ktorzy tam pracuja nastepna porazka.NIE polecam!!
Współpracuję z nimi od 4 lat. ZERO problemów. ZERO. Stare posty, wiec może kiedyś było nie tak. Jakość do ceny bardzo dobra. Reklamacje jeśli są, to są rozpatrywane szybko. Terminy niezawalane jak to w niektórych innych firmach, z którymi współpracuję... Ja jestem bardzo zadowolony.